Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Örs, "Ağustos ayında yaşanan sel felaketini haber alır almaz milletvekili arkadaşlarımla felaket bölgesini ziyaret edip vatandaşlarımızın yanında olmuştuk. Bugün de Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile birlikte "Bir Memleket Meselesi" ziyaretleri kapsamında yeniden Doğankent ve Dereli ilçelerimizdeyiz. Burada vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir araya geldik, dertlerini dinledik. Her yerde dertler aynı. Küçük esnafımızın dertleri büyümeye devam ediyor. Sel felaketi, pandemi ve ekonomik kriz hem Doğankent hem de Dereli'de hayatı felç etmiş durumda. Dereli ilçesindeki esnaflarımız, destek paketlerinden faydalanamadıklarını, ekonomik sıkıntılarının artarak devam ettiğini söylediler. Bu konu önemli. Burada sel felaketinden etkilenen esnafımızın desteklenmesi hususunda gerekenler ivedilikle yapılmalı, mağduriyetleri çözüme kavuşturulmalıdır." ifadelerini kullandı. 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, açıklamasını şöyle sürdürdü, "Türkiye'nin gerçek gündeminde yoğunlaşmamız lazım. Bu sebeple Sayın Genel Başkanımız ilçe ilçe ziyaretlerde bulunuyor, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor. Ziyaretlerimiz esnasında köylüyle, çiftçiyle, tencere kaynatamayan ev kadınlarımızla,  işsiz gençlerimizle konuşuyoruz. Milletimize gidiyor, milletimizi dinliyoruz. Ve bunu yaparken de kimseyi kötülemiyor ya da oy istemiyoruz. Vatandaşlarımızın dertlerini dinliyor, sorunları yerinde tespit ediyor ve bu sorunları meclis gündemine getirerek çare olmaya çalışıyoruz. Biz sadece seçimden seçime değil, her zaman vatandaşın içinde, milletin yanındayız." 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindeki heyet Doğankent ve Dereli ziyareti sonrası Giresun şehir merkezinde de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Editör: TE Bilisim