Yıldız bir süredir devam eden tedavisinin sonunda hayata gözlerini yuman annesini toprağa verdi. Merhume Havva Nurvet Yıldız’ın cenaze namazı Maçka Akarsu Köyü camiinde kılındı ve cami yanında bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

Cenazeye Maçka Kaymakamı Haluk Çakmak, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Bahçelievler eski Belediye Başkanı Saffet Bulut, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut’un yanı sıra bürokratlar ve yakınları katıldı. Avrasya Üniversitesi akademik ve idari personeli de başkanını yalnız bırakmadı.

 Rektör Prof. Dr. Aşkın Asan ve Genel Sekreter Gülay Yeniçeri başta olmak üzere üniversite tam kadro Mütevelli Heyet Başkanının acı gününde yanında yer aldı. 

Merhume Havva Nurvet Yıldız gözyaşları ve dualarla toprağa verildi. Geride ise Ömer, Adnan, Orhan, Hikmet, Nadiye ve Havva isimli canından çok sevdiği çocukları kaldı.
Ömer Yıldız, bu acı günümüzde yanımızda olan, acımızı paylaşan, gelemeyerek haber gönderen, gönlüyle yanımızda olan, tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz dedi. 
 
Editör: TE Bilisim