İddiaya göre Mahallede otururken G.K. tarafından saldırıya uğrayan Hamza Aydoğdu (26) ile Coşkun Uğuş (19) adeta ölümden dündü. Aydoğdu’nun sağ koluna mermi çekirdeği girerken, sol kalçasına da bıçak saplandı. Toplam 35 dikiş atıldı. Uğuş da sol bacağından bıçaklandı.

OLAY YERİNDE TOPLANDILAR

Dün olay yerinde toplanan mahalle halkı G.K.’den şikayetçi olduklarını belirterek, “Önümüzdeki araç bize siper oldu. Canımızı zor kurtardık. Bu çocuk burada her gün olay çıkartıyor. Yaralı gençlerimizin alkol testi temiz çıktı, ifadelerinde şikayetçi oldular. Mahalle halkı perişan yetkililerimiz olaya el atsın” dediler.

MAHALLE HALKI İDDİA ETTİ

Olayın ardından yaşananları anlatan mahalle halkı şu iddiada bulundular, “Yol üzerinde oturan gençlerimizle tartışan G.K. evinden silahını ve bıçağını alarak geldi. Eşinin de yanındaydı. Bize ateş etmeye başladı. Bizde önümüzde bulunan aracın arkasına saklandık. Kurşunlardan biri araca diğeri de Hamza Aydoğdu’ya isabet etti. Silah tutukluk yapınca belindeki bıçağa sarıldı. Hamza Aydoğdu’yu ve Coşkun Uğuş’u bıçakladı. Eşi G.K.’yı geri çekerken yere düşerek başını vurdu. Ardından olay yerine babası M.K. geldi. Oda sinirlenerek oğlunu dövdü. Ardından hastaneye kaldırıldık. Bize alkol testi yaptılar Hamza ve Coşkun’da hiçbirşey çıkmadı. Hemen tedavi altına alındılar. Birine 35 dikiş atıldı diğerine 6 çengel takıldı. Ölümden Allah korudu. Biz mahalle halkı olarak G.K.’dan  şikayetçiyiz. Mahallede huzurumuz kalmalı. Bizi kurtarın” şeklinde konuştular.

MUHTAR YALANLADI

2 Nolu Mahalle Muhtarı Hüseyin Kadı ise olayla ilgili gazetemize şu iddialarda bulundu, “Alkol alan mahalle gençleri G.K.’ya sataştılar. G.K.’da kendini savunmak için silahını ateşledi. Ardından G.K.’yı darp edip ağır yaraladılar. Şuan evde yatalak halde” ifadelerini kullandı.

Birol SANCAK

Editör: TE Bilisim