Sürücülerinin isimleri açıklanmayan 57 AT 012 plakalı beyaz bir kamyonet,  33 ABV 381 plakalı taksiye hızla çarpınca taksinin önü adeta yok oldu. Kaza, şehir içi tarafından çevre yoluna kavuşmak isteyen taksinin çevre yoluna kavuşacak olduğu kavşakta meydana geldi.
 
Vatandaşların Gözlerinin Önünde Oldu
 
Ordu istikametinden gelen ve çevre yolundan seyreden kamyonet sürücüsü, şehir içi yönünden çevre yoluna kavuşurken yoluna çıkan taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan her iki araçtan taksinin ön kaputu yerinden fırlayarak metrelerce uzak noktaya düştü. Ağır darbe alan taksinin ön kısmı bir anda yok olurken polis ve sağlık ekipleri anında olay yerine geldi. Atatürk Meydanı'nın hemen yanında olan kazayı gören vatandaşlar olay yerinde olan bitene şahit oldu.
 
 Kaza yerinde inceleme yapan polis ekipleri kazanın delilini aradı. Kaza noktasında toplanan bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla kayıt alırken, ulaşım tek şeritten sağlandı. Daha sonra çekici yardımıyla araçların kaldırılmasıyla yol yeniden trafiğe açıldı. Neyse ki yaşanan kaza ucuz atlatılırken bir kişinin hafif yaralandı. Yaralı şahsın Giresun Prof.Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
 
Zincirleme kaza

Rize’nin Pazar İlçesi Çaykur Kirazlık Çay Fabrikası önü sahil şeridinde sürücünün gözüne güneş alması sonucu bir anlık direksiyon hâkimiyetinin kaybı ile ve 3 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 3 araçta da maddi hasar oluşurken yaralanan olmadı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken emniyet güçlerinin müdahalesiyle kısa sürede araçlar yoldan kaldırılarak trafik akışı sağlandı.
Şarampole yuvarlandı
 
Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Gürbulak Mahallesinde trafik kazası yaşandı. İçerisinde aynı aileden 4 kişinin olduğu otomobil şarampole yuvarlandı. H.G, A.G,Ö.G. ve S.G nin yaralı olarak çıkartıldıkları otomobil kullanılamaz hale geldi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
 
Editör: TE Bilisim