AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Meclis Başkanvekili Seyfullah Kınalı, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kul, Mahalle Muhtarı İhsan Öztürk ile birlikte yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Gümrükçüoğlu, beton ve asfaltlama ile yolları daha konforlu ve güvenli hale getirmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.  

Ziyarette Mahalle halkı ile sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu, çocuklara oyuncak hediye etti. Çalışanlara ve vatandaşlara tatlı ikram eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Allah devletimize ve milletimize zeval vermesi. Vatandaşlarımızın desteği ve teknik arkadaşlarımızın, personelimizin de gayretleri ile ülkemiz ve şehrimiz daha ilerilere gidecektir.” dedi.

2016 yılında Trabzon genelinde 100 milyon TL tutarında asfalt ve beton yol yapacaklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, asfalt ve beton yol yaparken belirledikleri kriterlere göre hareket edeceklerini ifade etti.  

Başkan Gümrükçüoğlu, “Asfalt ve betonun dağıtımında ilçelerimizin yol ağı, mahalle sayısı, o bölgedeki konut sayısı ve nüfus kriterleri dikkate alınacak. Bugüne kadar hizmet almışlık oranı diğer ilçelere göre daha az olan ilçeler daha fazla desteklenmeye gayret edilmiş olacak. Trabzon genelinde yapılan istişareler sonucu kararlaştırılan betonlama çalışmaları belirlenen program dahilinde devam ediyor. Asfaltlama çalışmalarımız da tüm hızıyla sürdürülüyor. Trabzon’umuza hayırlı olsun. “ ifadelerini kullandı.

Yolları güvenli ve konforlu bir hale getirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Her yıl bu programlarımızı sürdürdüğümüzde 5 yıllık belediye hizmet dönemi sonunda elden geçirilmemiş, yapım, bakım ve onarımı yapılmamış yolun kalmayacağı düşüncesindeyiz. Planlamalarımızı buna göre yaptık. Fen İşleri Dairemiz 115 milyonluk yatırım programı ile birlikte hizmetlerini yürütmekte. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ise yapılan beton ve asfalt çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür etti. Revi, “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Hizmetler ortada. Yapılan bu çalışmaların mahallemize ve civar mahallelere büyük katkısı olacak. Betonlanan yol Şana, İkisu, Yeşilyurt, Esenyurt, Yeşilvadi ve Pınaraltı’nı birbirine bağlıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’a en güzel hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Hizmetlerimiz artarak devam edecektir. “ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim