Gelinen 25 ayda büyük bir aşkla mahallesine hizmetin en iyisini yaptı. Görev sürecinde yetimi, fakiri, garibi, gurabayı her zaman kollayarak destek olan Sert, mahallesinde aç biri kalmışsa kendisi evine gitmiyor. Hayırseverlerin desteği ile mahallede ihtiyaçlı tek bir aile bırakmayan Sert, paylaşma ve yardımlaşma ayı Ramazan’da da ihtiyaçlı ailelere yaptığı sürprizlerle gönül köprülerine sevgi tohumlarını ekiyor. Sert, hayırseverlerden aldığı destekle mahallesindeki ailelere bir kilo kıyma, bir bütün tavuk ve bir tanede pide hediye etti. 

‘Muhtarlığın bir sevda’ olduğunu ifade eden Sert, “Mahalle Halkımız 25 ay önce görevi ehline verdi. Gerek siyasi gerekse geçmiş dönemdeki muhtarlık tecrübelerim ile hayırsever vatandaşlarımızın kapısına gittim. Allah razı olsun çok da destek aldım. Mahallemizdeki ihtiyaçlılara her ay gerek kuru gıda, gerek kahvaltılık, gerekse et ürünleri yardımı yaptık. Çocuklu ailelere süt, bez, çikolata verdik. 

Kış boyu üşüyen kimse kalmasın dedik kömür dağıttık. Mübarek Ramazan ayında da yardımlarımız devam ediyor. Bizim mahallemizde kimse bir şey hevesleyip de alamadığı olmayacak. Hayırseverlerimizden aldığımız destekle ailelerimiz et yesin diye bir kilo kıyma ve bir bütün tavuk hediye ettik. Allah hayır yapan herkesin niyetini kabul etsin. Ramazan ayında da sonrasında da yardımlarımız devam edecek. Bizi izlemeye devam edin” dedi.
BAHATTİN BAŞTÜRK

Editör: TE Bilisim