TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, memleketi Trabzon’da bir dizi gezi ve inceleme bulundu. Akçaabat’ta Partisinin ilçe yönetim kurulu toplantısına katılan Milletvekili Balta, Açılış, taziye ve esnaf ziyaretlerinde de bulunurken Şinik Organize Sanayi Bölgesin de’de incelemelerde bulundu.

DERTLERE DERMAN OLACAK YİNE AK PARTİDİR

Yaylacık mahallesinde gerçekleştirdiği ziyarette bölge esnafı ile uzun uzun sohbetler gerçekleştirerek sıkıntılarını dinleyen Balta, Sizlerin de bildiği üzere bir pandemi süreci yaşıyoruz.  Bu süre zarfında birtakım önlemlerin oluşturduğu mesafeler nedeniyle esnafımızla bir araya gelemedik. Normalleşme dönemi ile birlikte yine tabii tedbirlere uyarak sizlerle bir araya geliyoruz. Pandemi nedeniyle dünyanın her yerinde ekonomik sıkıntılar yaşanıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda bugüne kadar merkezi bütçeden birçok sektöre ve özellikle esnafa çeşitli destekler ve hibeler verildi.Bu süreci hep birlikte el ele, hep birlikte atlatılacağız. Her fırsatta sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Akçaabat’ta çok başarılı bir belediye Başkanımız var. Çok güzel hizmetlere imza atıyor. Çok kıymetli Ak Parti İlçe Başkanımızla koordineli bir şekilde Akçaabat için çalışıyorlar. Bizler şehrimizin milletvekilleri olarak teşkilatımız ve hükümetimiz var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Devletimizin imkanları ölçüsünde desteklerimizi veriyoruz, vermeye devam edeceğiz.Trabzon’umuzda Akçaabat’ımız ve tüm ilçelerimizle birlikte, tüm başkanlarımızla çok iyi bir çalışma içerisinde, milletimize maksimum hizmeti getirmek ve onların bize verdiği güvene layık olmaya çalışıyoruz. İnşallah sizlerin destek, dua, görüş, öneri, eleştirileri ile ülkemizi daha güzel günlere hep birlikte taşıyacağız. Akçaabat’ın derdi bizim derdimiz. Trabzon’un derdi bizim derdimiz, vatandaşlarımızın derdi bizim dertlerimiz, esnafımızın derdi bizim dertlerimiz. Bu dertlere derman olacak yine AK Partidir, Cumhur ittifakıdır, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bunu da ” milletimiz görüyor ve dile getiriyor” dedi.

DEVLETİMİZ BÜTÜN İMKANLARIYLA YANGINLARIN SÖNDÜRÜLMESİ İÇİN ÇALIŞIYOR!

Milletvekili Balta sözlerini şöyle sürdürdü:  Covid salgının yanı sıra ülkemiz son zamanlarda seller ve şimdide yangınlarla büyük mücadele ediyor.  Ülkemizde geçen haftadan bu yana devam eden yangınlar ile ormanlarımızın ve içinde yaşayan binlerce canlının yok oluşunu üzülerek yaşadık. Devletimiz çok güçlü. Bütün imkanlarıyla yangınların söndürülmesi için çalışıyor.Bu gibi afet durumlarında birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Çeşitli provokasyonlara alet olmadan, toplumun huzurunu bozucu açıklamalara tepki koymalıyız.  Adeta bir seferberlik halinde Askerimiz, emniyet ve asayiş güçlerinin yanında orman köylüleri, çiftçiler ve tüm halkımız bu mücadelenin bir parçası olmuştur. Bu mücadele hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum.

NORMALLEŞMEK İÇİN BİLİME VE AŞIYA GÜVENELİM"

Salgın hastalıkları kontrol altına almanın en etkili yolunun aşılama olduğunun altınıçizen Milletvekili Balta “Bugünleri bir daha yaşamamak için aslında yapmamız gereken şey çok basit. Normalleşmek için bilime ve aşıya güvenelim” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaretlerde Milletvekili Muhammet Balta’ya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdülhamit Özdaş, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve İlçe yönetim kurulu üyeleri eşik etti.

Editör: TE Bilisim