Olağan Genel Kurul Divanı Ali Sürmen Başkanlığında oy çokluğu ile belirlendi. Ali Sürmen yaptığı konuşma sonrasında Kongre gündemini okuyup üyelerin onayına sundu. Gündemin oy çokluğu ile kabul edilmesi sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile Olağan Genel Kurul Başladı.  Daha sonra bir önceki yönetimin Çalışma ve Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu raporu okundu. Bu raporların sonrasında Mali gelir gider raporu okundu ve üyelerin onayına sunuldu. Oy çokluğu ile bu raporların kabul edilmesi sonrasında dilek ve temenniler bölümüne geçilerek söz almak isteyenlere söz hakkı verildi. 

Yönetim İbra Edildi

 Yapılan konuşmalar sonrasında Orhan Öngöz yönetiminin ibra edilmesi üyelerin oylarına sunuldu. Yapılan oylama sonucunda Yönetim oy çokluğu ile ibra edildi. 

Üye Aidatları Belirlendi 

Baroya ilk üye giriş ücreti 750 TL olarak belirlenirken Memur zam oranlarına göre belirlenen yıllık üye aidatı ise 250 TL olarak belirlendi. Başkan adaylarının konuşmaları sonrasında Olağan genel Kurul yarın seçim gündemi ile toplanmak üzere salondan ayrıldı.

Nusret Yılmaz Yönetim Kurulu

Adem Kasap, Mustafa Kurtuluş, Elif Lale Ayaz, Ergün Gülay, Temel Aydemir, Esra Akyüz Arslantürk, Aydın Yapıcı, Işık Demir Güner, Kadriye Asmaz, Hüseyin Emre Tütüncü, 

Disiplin Kurulu

İlyas Saraç, Ali Yavuz Güner, Ayla Koca, Serkan Karabulut, Adnan Kalaycı, 

Denetleme Kurulu

Murat Ağırman, Serdar Çergel, Alper Oğuz Kalaycı

TBB Delegeleri

Halim Uğur Şatıroğlu, Cemal İmamoğlu, İbrahim Keskin

Avukat Sibel Suiçmez Yönetim Kurulu

Avukat Yaşar Ramazanoğlu,  Avukat Selçuk Özderya,  Avukat Sabri Murat Çavga,  Avukat Duygu Keleş , Aydın,  Avukat Muhammet Ali Nuroğlu,  Avukat Hatice Bekar Uzun,  Avukat Muhammet Atalay,  Avukat Hande Burma Aydın,  Avukat Kemal Keser,  Avukat Berrak Pınar Alioğlu

Disiplin Kurulu

Avukat Ahmet Kılıç,  Avukat Ayla Koca,  Avukat Serkan Karabulut ,  Avukat Ali Uzunşimşek,  Avukat Onur Karataş

Denetleme Kurulu

Avukat Arif Hikmet Uzun,  Avukat Duygu Keskinoğlu,  Avukat Murat Başar Karaosmanoğlu

TBB Delegeleri

Avukat Nedim Şenol Çelik, Avukat Gülcan Özgür, Avukat Ahmet Şükrü İpek

 
Editör: TE Bilisim