Şirket yetkilisi Bilal Aydemir, Groupama Kasko güvencesi iletam kapanmadan önce meydana gelen küçük bir hasarı kasko bozulmadan yaptırdı ve aracı sahibine teslim etti. Aydemir, "Hikaye 19.04.2021 başladı iftar saatinde ufak bir kaza selfisi ile başladı. 

Sonrası çok ilginç bir başarı hikayesine dönüştü. Müşterimizin aracını Gruopama Özel Anlaşmalı AUTO KING adresine çektik ve kendisine kiralık araç verdik. Sonrasında bir anda 17 günlük kapanma devreye girdi. Ve üstüne Hocamızın Trabzon’dan İzmir'e tayini çıktı.  30 Nisan 2021 tarihinde Trabzon'dan kiraladığı aracı havalimanına teslim ederek, yeni görev yeri İzmir'e gitti. Aynı gece İzmir Havalimanından kendisine tahsis edilen kiralık aracı teslim aldı.  

17 gün kapanma olmasına rağmen şirket tarafından kendisine tahsis edilen aracı kullandı. Sonra kapanma bitti.  Yarım kalan aracı tekrar yapılmaya başlandı.  Ve arabası Trabzon’da onarılarak evine teslim edildi.  Hikaye daha uzun ama bence bir başarı hikayesi. Bu süreçte Başta GROUPAMA Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Altuğ, Bölge Müdürü Ersin Erdoğan'a Autoking Trabzon bayisine anlaşmalı ismini bilmediğim kiralık firma yetkililerine sonsuz teşekkür ederim.  Bir sigorta firmasının nasıl hizmet ettiğini göstermiş oldukları ve bu hikayeyi yazdıkları için yanyanayız." dedi.
Bahattin BAŞTÜRK
 

Editör: TE Bilisim