Giresun'a yeni yapılan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir skandal paylaşım damgasını vurdu.  

Hastaneye gelen yaşlı adam ağzında maskesi, elinde ilaç poşeti ve bastonlarıyla bir anda rahatsızlanmaya başladı. Oturduğu koltukta bastonlarını yere atarak kıvranmaya başlayan yaşlı adamı gören başhekim sekreteri yardım etmesi gerekirken cep telefonuyla kayıt almaya başladı. 

HASTAGH İLE ALAYLI SÖZLE PAYLAŞIM YAPTI

Hastagh(heştek) yaparak " Vur kafanı sen daşlara amca" diye yazarak TikTok'ta paylaştı! Doktor çağırması gereken sekreterin sağlık kuruluşunda görevine yakışmayacak olan yaptığı bu hareket koltuğundan etti. TikTok uygulamasında müzik eşliğinde alay geçtiği bu görüntü yüzünden başhekimlikteki sekreterlik görevine son verildi. Sadece Taka Gazetesi'nin edindiği bilgilere göre hastane yönetimi kendisi hakkında soruşturma başlatıldı. 

HASTANEDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Yaşanan üzücü olay ile ilgili olarak hastane yönetimi siteden açıklama yaptı. Açıklamada "Eğitim Araştırma Hastanemizde başhekim sekreteri olarak görev alan ve ilgili videoyu paylaşan çalışanımız hakkında soruşturma başlatılmış olup başhekimlikteki görevine son verilmiştir. Dün vuku bulan olayda hastamızın tüm tetkikleri ve tedavisi yapılmış olup, kar nedeniyle köy yolu kapanan hastamız hastanemizde misafir edilmiştir Kamuoyunun bilgisine sunulur. Doçent Dr. Muhammet Bulut Giresun İl Sağlık Müdürü. " ifadelerine yer verildi. 
SEDAT KARAKAYA
 

Editör: TE Bilisim