Koranavirüse karşı çok sıkı önlemler alan Beşikdüzü Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
 Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Sağlık Bakanımızın Koronavirüsün ülkemizi girdiğinin açıkladığı ilk günden itibaren ilçemizde başlattığımız dezenfekte ve yıkama çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. 

Kaymakamlık, belediye, zabıta, binalarımızı,  belediye şantiyemizi, itfaiye, emniyet müdürlüğü, polis karakolu, ilçe jandarma, cezaevi, jandarma karakolu, PTT, SGK binalarımızı, bankamatikleri, sağlık grup başkanlığı binamızı ve acil servis ambulanslarını, otogarı, Trabzon minibüs durağını, Vakfıkebir, Şalpazarı duraklarını, köy ve mahalle taksi duraklarını ve araçları, umumi tuvaletleri düzenli olarak ilaçla dezenfekte ediyoruz. Ayrıca ilçemizin cadde ve sokakları, küçük sanayi sitesini, otogarı, organize sanayimizi her hafta ilaçlı ve deterjanlı su ile yıkıyoruz. Koronavirüsle mücadele kapsamında ilçemizde kurulması gereken halk pazarımız kurulamıyor. Fırınlarımızı düzenli olarak kontrol ediyoruz. 

Marketlerimizdeki çalışmaları denetliyoruz. Çalışmalarımızı Belediyemiz, Kaymakamlığımız, Emniyet Müdürlüğümüz,  Jandarma ve Sağlık Grup Başkanlığımızın ekipleri ile koordineli olarak yürütüyoruz. Halkımıza gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ediyorum. Bu süreçte hepimizin birbirimize karşı sorumlulukları var. Bir kişinin ihmali tüm toplumun sağlığını tehlikeye atabiliyor. Bunun için vatandaşlarımızdan alınan önlemlere harfiyen uymalarını rica ediyorum. Birlikte başaracağız” diye konuştu. 
Tuncay HACIFETTAHOĞLU
 
Editör: TE Bilisim