Trabzon Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Davut İkik, fırıncıların tüm özveri, hijyen kuralları ve titizlikle 24 saat vatandaşa hizmet verdiklerini belirterek, pandemi döneminde farklarını bir kez daha ortaya koyduklarını söyledi. Vatandaşı hiçbir zaman ekmeksiz bırakmadıklarını ifade eden İlik, “Fırınlarımızı düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Fırınlarımız önceden olduğu gibi şimdi de 24 saat halkımıza hizmet ediyor. Fırınlarımızda çalışırken, maske, eldiven, bone ve sosyal mesafeye dikkat edilirken, işletmelerimiz de düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Hijyen ve sağlıktan asla ödün vermeyen fırıncı esnafımız, Trabzon ekmeğimizi sağlıklı bir şekilde vatandaşımızın sofralarına sunmak için gece gündüz demeden gayret gösteriyor” dedi.
 
Editör: TE Bilisim