İl Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Gülderen Mumcu : “Farklı bir bakış açısı sunarak doğru ve eksiksiz bilgilendirmek amaçlı, cesur ve tarafsız insanların icra edebilecekleri bir faaliyet ile uğraşmaktasınız. Kimi zaman bir çatışmanın ortasında can güvenliğiniz tehlikede iken kaydettiğiniz bir kare ile zulüm ve katliamın engellenmesine sebep oluyorsunuz” dedi. 

Gece- Gündüz Demeden Çalışıyorsunuz

Gülderen Mumcu yaptığı açıklamada: “Bir kare sayesinde kamuoyunun aydınlanmasına, ateşkes sağlanmasına hep beraber şahit oluyoruz. Rüşvet, haksız kazanç, cinayet, hırsızlık gibi meydana gelen olayları haberleştirerek sorumluların cezalandırılması için toplumsal farkındalığı diri tutuyorsunuz. Örneklerle bitiremeyeceğimiz faydaların oluşmasında ki etkiniz en büyük özelliğiniz. 

Gece- gündüz, sıcak-soğuk demeden özveri ile gerçekleştirdiğiniz yoğun çalışma temponuzda bu etkenlerden beri. Sizler toplumsal faydanın oluşmasında en önemli noktada görev yapıyorsunuz. İHH olarak bizlerde bu gayenin peşindeyiz. Bu özel gününüzde sizleri tebrik etmekten de son derece mutluyuz. Çalışmalarınızın ve emeklerinizin doğru olana yol açması ve fayda vermesi dileği ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlarız” şeklinde konuştu. Programda kadın kolları tarafından Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Kadın Komisyonu Başkanı İpek Cansel Şahin’e plaket takdim edildi.

Sonay ÇALUK
 

Editör: TE Bilisim