Zabıtalara Bıçak Çekti

Edinilen bilgiye göre Hamamizade kültür Merkezi karşısındaki ara sokakta kaldırım üstünde Nargile ve çay satan kafeterya sahibi H.Ş.'nin kaldırım işgaliye izni kaldırıldı. Bunun üzerine olay yerine gelen zabıta ekipleri kendisine son kez bugün ikazda bulundu. Son ikazı da dikkate almayan işyeri sahibi H.Ş. için zabıta polis çağırdı. Polisin ikazlarına aldırış etmeden eline bıçak alan H.Ş., "bana işgaliye izni verildi. Kasım ayını da ödedim başka yerlerin kaldırımları dolu. Onları kaldırmıyorlar benim masalarını kaldırıyorlar. Buna izin vermem. O Belediye Başkanı buraya gelecek. Hesabını verecek" dedi. 

Bunun üzerine polis kızgın işyeri sahibini sakinleştirmeye çalıştı. Bir saatlik uğraş sonucu polis işyeri sahibi H.Ş.'yi gözaltına aldı.

Zabıta yetkilileri işyeri sahibinin haksız olduğunu 3 aylık izni olduğunu ve kaldırıldığını belirterek, "zaten işyeri 3. katta ve nargile satıyor. 3. kattaki bir işyerine kaldırım işgal,iye izni kısa bir süreliğine iyi niyet için verilmiştir. Kesinlikle kararımızda haklıyız" dediler.

Bir Gecede 12 Ev Soyuldu

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Güzel Mezra kırsalında bulunan 12 ev aynı gece soyuldu.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Güzel Mezra kırsalında bulunan 12 yayla evine giren hırsızlar bakır ve değerli eşyaları çalarak kayıplara karıştı. Ev sahiplerinin fark etmesi sonrası olay yerine ilçe jandarma ekipleri çağrıldı. Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yapmış olduğu incelemede evlerin kapılarının kırılarak içeri girildiği tespit edildi. Hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.
Trabzon'da yapılan trafik kontrollerinde, 69 sürücüye 10 bin 700 lira ceza kesildi.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerince, kent merkezi ve ilçelerde yapılan trafik uygulamalarında 562 araç kontrol edildi.
Denetimlerde, trafik kurallarına uymadığı belirlenen 69 sürücüye 10 bin 700 lira ceza uygulandı, 8 araç da çeşitli nedenlerle trafikten men edildi.

Çaykara ilçesinde park halindeki otomobil çalındı

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Şahinkaya Mahallesi'nde O.G'ye ait park halindeki otomobil, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındı.
Polis, O.G'nin şikayeti üzerine kaçan kişi ve ya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

 Trabzon'da park halindeki tankerden, 2 akü ile 70 litre mazot çalındı

Alınan bilgiye göre, Sanayi Mahallesi'nde İ.A'ya ait park halindeki tankerden, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, 2 akü ile 70 litre mazot çalarak kaçtı.
Polis, İ.A'nın şikayeti üzerine kaçan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Trabzon'da gümrük kaçağı 8 bin 617 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Alınan bilgiye göre Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Karadeniz Sahil Yolunda M.B ile K.K'nin içerisinde bulunduğu otomobilde arama yapıldı. Aramada, 8 bin 617 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Rize'de, 200 kilogram eroinin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan zanlı tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Daire Başkanlığı tarafından yürütülen ortak çalışma kapsamında, Irak'ın kuzeyinde, terör örgütü PKK/KCK kamplarında üretildiği belirlenen 200 kilogram eroinin Rize'de bir kamyona düzenlenen operasyonda ele geçirilmesi ile ilgili gözaltına alınan Orhan Doğan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye götürüldü. 
Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen Doğan, "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve bulundurmak" suçundan tutuklandı. 
Editör: TE Bilisim