SİLAHIYLA YAKALANDI

Trabzon'un Ortahisar İlçesinde yer alan Fatih Devlet Hastanesi'nin önünde gerçekleşen silahlı yaralama olayının şüphelileri yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şüphelilerle birlikte 1 adet tabanca ve tabancaya ait 13 adet fişek ele geçirildiği bildirildi. Ayrıca yapılan açıklamada "Trabzon halkımızın huzur ve sükununu etkin, “güvenli çevre ve huzurlu toplum” anlayışını sürdürülebilir kılmak amacıyla, suç ve suçlulara karşı yürütmekte olduğumuz kararlı mücadelemiz aralıksız devam edecektir." denildi.

KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Trabzon’un Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde; F.B. ve N.S. isimli şahısların işyerinde ve üzerlerinde yapılan aramada sigara paketi içerisinde bir miktar Kubar Esrar maddesi ve 1 adet Uyuşturucu madde içiminde kullanılan düzenek ele geçirildi.

UYUŞTURUCU OPERASYONU

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince, narkotik madde satışı yapan, temin eden ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, Y.K. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada; Kök Hint Keneviri Bitkisi, 7,65 ve 9 mm çapında 2 adet tabanca şarjörü ve şarjörlere ait 8 adet fişek ele geçirildi.

RUHSATSIZ TABANCA BULUNDU

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Akçaabat sahil yolu güzergahında yapılan çalışmalarda durdurulan bir araç içerisindeki M.Ç. isimli şahsın üzerinden; 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait bir adet şarjör ve şarjöre basılı halde 7 adet fişek ele geçirildi.

Editör: TE Bilisim