Bir süredir İstanbul’da bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 58 yaşındaki Kandil’in vefatı Akçaabat’ta da üzüntüye neden oldu. Yaklaşık 1,5 yıl önce emekliliğe ayrılan Kandil Şalpazarı’nda toprağa verildi.

HIRSIZLAR KAÇAMADI

Trabzon’un Maçka ilçesi 4 evden hırsızlık yapan M.A. ile Ortahisar ilçesi pelitli mahallesinde bir motosiklet ile bir otodan hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirtilen R.G. isimli şahıslar yakalandı.

Jandarma dedektifleri JASAT ile Maçka ve Ortahisar ilçe jandarma ekiplerince yapılan araştırma sonucu yakalanan şahıslar gözaltına alındı. Adli sürecin devam ettiği belirtildi.

YOLDA YÜRÜYEN ADAMA ARAÇ ÇARPTI

Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.   Kaza 00.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Cevizdere Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu üzerinde Ünye şehir merkezine gitmekte olan E.D idaresindeki 52 AF 713 plakalı araç, sağ şeritte yaya olarak ilerleyen ve sarhoş olduğu öğrenilen E.T'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle E.T olay yerinde hayatını kaybetti.

KORKUTAN YANGIN

Artvin'in Yusufeli ilçesinde meydana gelen yangında, beş katlı binanın çatı katında  gece yangın meydana geldi. Ersis caddesinde bulunan Ahmet ve Mustafa Kara kardeşlere ait beş katlı binanın çatı katında sebebi bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Kısa süre içerisinde alevler  bütün daireyi sararken çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.  Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevlerin başka binalara sıçramasını engelledi. Öte yandan, yangının çıktığı sokakta bulunan bazı vatandaşların da panikle sokağa çıktığı görüldü.  İtfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımıyla  söndürülen yangında can kaybı yaşanmazken binada maddi hasar meydana geldi.

YARDIMA KOŞTU CANINDAN OLDU

Giresun’un Çanakçı ilçesinde komşusunun evinde çıkan yangına müdahale eden bir kişi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Olay, ilçeye bağlı Kaledibi köyünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Turan Kuru ’ya ait evde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Çıkan yangını itfaiye ekibi ile birlikte söndürmeye çalışan komşusu Selçuk Ekiz (38) kalp krizi geçirdi. İlçe sağlık ocağına kaldırılan Ekiz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

KAÇAĞA GEÇİT YOK

Ordu’da kaçak tütün mamullerine karşı denetimler sıklaştırıldı.  Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak tütün ve tütün mamullerine yönelik yapmış olduğu saha çalışmaları neticesinde Altınordu ilçesinde tütün ve tütün Mamulü satışı yapan 3 adreste eş zamanlı olarak arama yapıldı. Yapılan aramalarda 57 kutu içerisinde 11 bin 400 adet bandrolsüz makaron, 18 kutu içerisinde içi doldurulmuş 3 bin 600 adet makaron, 27 paket nargile tütünü ve 33 kg bandrolsüz kıyılmış tütün ele geçirildi.

Editör: TE Bilisim