Özveri İle Çalışıyoruz

Revi açıklamalarına Şehitleri ve 19 Mayıs’ı anarak başladı. Açıklamasında, “ Bu gün 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncelikle bu cennet vatan uğuna gözlerini kıpmadan kendilerini feda eden aziz şehitlerimizi saygıyla anıyoruz” dedi Revi, Atatürk’ün Trabzon’la ilgili söylediği‘İlk defa Samsun’a ayak bastığım zaman bana kalp kuvveti veren vatandaşlarımın ilk sırasında Trabzonluların olduğunu asla unutmayacağım. Sakarya Büyük Meydan Savaşında 3. dümen ile yetişen Trabzon evlatlarının savaş meydanında gösterdikleri özverilerin değerli anısı daima beynimde canlı kalacaktır. Bu verimi halkı zeki girişken, çalışkan olan Trabzon’umuzu az zamanda içeriye trenle bağlanmış güzel, rıhtım ve imanla donatılmış görmek idealimdir. Trabzon Türk toplumunda Cumhuriyetin zengin güçlü duyarlı tek önemli dayanak kaynaklarından biridir. Böyle bir cumhuriyet şehri gelecekte gerektirdiği ütün uygarlık bilgilerine sahip olacaktır’ sözlerini hatırlatarak “bizde AK Parti olarak Trabzon’da bu idealleri gerçekleştirmek için öz veri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Son Derece Kıymetli Makamlar

AK Partinin 22 Mayısta Pazar günü gerçekleşecek olan 2. olağanüstü büyük kongre ile ilgili açıklamada da bulunan Haydar Revi yaptığı açıklamada şunları kaydetti, “Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu AK Partinin daha ileriye gitmesi, AK Partinin ilkelerinin daha çok pekişmesi, çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli, son derece kıymetli çalışmalara imza atmıştır. bu bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımız, Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu, Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Sayın Genel Başkanımız, Genel Başkan ve Başbakan olarak üstün gayretler göstermiştir, önemli başarılara imza atmıştır. Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız da aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir. AK Parti ‘nin Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır. Bu önemli makamların kıymetini ve değerini AK Parti kadroları çok iyi bilir” Revi AK Parti Kongrelerinin şölen havasında geçtiğini ve AK Parti Teşkilatları ile birlikte Ankara Arenada olacaklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Trabzon’da

Revi basın tolantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün saat 11’de Trabzonda olacağını belirtti. Bununla ilgi bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Revi Cumhurbaşkanını havaalanında karşılayacaklarını ve sonrasında Rize’ye uğurlayacaklarını sözlerine ekledi.

Sonay ÇALUK
 
Editör: TE Bilisim