İlçenin Söğütlü Mahallesinde vatandaşlarla sohbet eden Günnar, Söğütlü'ye yapılacak çalışmalarla ilgili de vatandaşları bilgilendirdi. Günnar, "Bu necip milletimiz AK Parti’yi kurdu, büyüttü. Liderini dünya lideri yaptı. Bizim liderimiz gece gündüz dur durak bilmeden çalışıyor. ‘Benim millete borcum var’ diyor. Bu millet yıllarca AK Parti gelinceye kadar hak ettiği hizmeti maalesef alamadı. Ama yollar, ekonomik gelişmeler, üst düzey atılımlarla biz buralara geldik. AK Parti iktidarları ile Türkiye'de, Trabzon'da ve Akçaabat'ta büyük projelere imza atıldı" diye konuştu. 

Karayolları'nın Söğütlü ve Haçkalı Baba Kavşağı'nda yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi veren Günnar, "Fatih Eğitim Fakültesi önünde ki kavşağın dal-çık projesi ve Akçaabat’taki Haçkalı Baba Devlet Hastanesi karşısındaki kavşakta gerçekleştirilecek olan projelerin önümüzdeki günlerde başlanacağını şu anda çalışmaların  bitmek üzere olduğunu ifade etti. Akçaabat’ta Söğütlü'nün güneyinden geçen yolda çalışmaların devam ettiğini ve bu çalışmanın koşa surede tamamlanacağını söyledi. Günnar, Akçaabat'a yapılacak büyük projelerin başında olan 2. Devlet üniversitesi ile ilgili de bilgi vererek, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'a en büyük hediyesinden biri Akçaabat'ımıza yapılacak olan ikinci devlet üniversitesidir. Sayın Cumhurbaşkanımız onbeş gün önceki Trabzon ziyaretinde de ikinci üniversite projesini mega proje olarak müjdeledi. Üniversite ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Üniversite yapılıp tamamlandığı zaman Trabzon'a ve Akçaabat'a büyük faydası olacaktır. Yine Söğütlü Mahallemize yakın bir alanda Akyazı Stadı'nın hemen batı tarafına şehir hastanesi yapılacak. Turizm merkezi olan Akçaabat yazın çok sayıda turist misafir ediyor. 

Turizmle ilgili olarak da Akçaabat şehir merkezi başta olmak üzere yaylalarımız, Söğütlü'de ki otel ve restaurantlarla, Sera Gölü ile turizm bölgesine ev sahipliği yapıyor. Orman Bakanlığı Müsteşar yardımcısı ile Hıdırnebi ve Uçarsu bölgesinde faydalı incelemelerde bulunduk. İçişleri Bakanımız Sn Süleyman Soylu ve Trabzon Milletvekillerimizle ilimize ve ilçelerimize yatırımların kazandırılması için birlikte gece gündüz demeden gayret ediyoruz .Trabzon gerek eğitim, gerek sağlık ,gerek turizm ile  cazibe merkezi haline gelmektedir."
 

Editör: TE Bilisim