Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım, Park ve Bahçeler, Çevre Koruma ve Kontrol, Sağlık İşleri ve Zabıta Dairesi Başkanlıkları sokağa çıkma kısıtlamasında da görev başında. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri kentin çeşitli noktalarında yıkama çalışmalarını sürdürürken, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri de TİSKİ Genel Müdürlüğü ile koordineli şekilde çalışarak, açılan yollara anında müdahale ediyor. 

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ise şehir girişlerindeki kavşaklarda peyzaj düzenlemesi yapıyor. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ise tüm kısıtlamalarda olduğu gibi sevimli dostlarımızı yalnız bırakmıyor. Ekipler, tüm ilçelerde sahipsiz canları besleme faaliyetlerine ve ilçe belediyeleri ile hayvansever derneklere mama desteği vermeye devam ediyor. Zabıta Daire Başkanlığı ise 36 kişilik ekiple birlikte hem vefa destek gruplarına yardımcı oluyor de kısıtlamadan muaf olan iş yerleri ile marketlerin kurallara uyup uymadığı noktasında denetim gerçekleştiriyor.  

TEDBİRLERLE SALGININ ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ 

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yürütülen çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak, daha yaşanılabilir bir Trabzon için tüm zamanlarda olduğu gibi kısıtlama uygulanan günlerde de mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz kentin çeşitli noktalarında yıkama çalışması gerçekleştiriyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekiplerimiz TİSKİ ile koordine bir şekilde altyapı projesinde açılan yollara hemen müdahale ederek vatandaşımızın rahat ulaşımını sağlıyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz de kentin girişlerindeki refüjler ve kavşaklarda peyzaj çalışmalarını sürdürüyor. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığımız sahipsiz hayvanları yalnız bırakmazken, Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz ise vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Tedbirlere uyan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah alınan tedbirlerle salgının üstesinden geleceğiz" ifadeleri kullanıldı.







Editör: TE Bilisim