Trabzon Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden olan Trabzon Ulaşım Proje Turizm İnş. Taah. Müş. Hiz. Telekomünikasyon San. Ve Tic. A.Ş. (TULAŞ) ve Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi (TRABSU) personel alım ilanı sonuçları açıklandı.

TULAŞ’ın 6-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği mülakatlarda başarılı olan 80 asıl 10 yedek isim açıklandı. TULAŞ A.Ş.’den yapılan açıklamada, asıl listede bulunan adayların listenin yayınlanma tarihinden itibaren en geç 10 iş günü içerisinde istenilen belgelerle birlikte Gülbaharhatun, Kahramanmaraş Cd. No:201, 61040 Ortahisar/Trabzon Adresinde 3. katta bulunan TULAŞ Genel Müdürlüğü’ne başvurarak işe giriş sürecini başlatmaları gerektiği ifade edildi.
 

TRABSU’YA YENİ 27 PERSONEL


Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi (TRABSU AŞ.) ise 2 adet Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik) ve 25 adet Sıhhi Tesisatçı veya Diğer Sıhhi Tesisat İşçileri ve Boru Tesisatçıları personel alım ilanı mülakatlarında başarılı olup işe girmeye hak kazananların listesini açıkladı. İşe alınmaya hak kazananların işe başlangıç işlemleri için TRABSU tarafından adaylara bilgi verileceği belirtildi.
 
Personel alım sonuçları Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin (www.trabzon.bel.tr), TİSKİ Genel Müdürlüğü'nün (www.tiski.gov.tr), TULAŞ A.Ş.’nin (www.tulas.com.tr), ve Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi'nin (www.trabsu.com.tr) internet adresleri üzerinden yayınlandı.

Editör: TE Bilisim