Rize AK Parti Milletvekili Muhammed Avcı, spor salonunun ihalesinin yapıldığını duyurmuştu
 
Kısa sürede çalışmalara başlanacağı söylenmesine rağmen bugüne kadar bir çalışma başlamaması ilçede tepki çekmeye devam ediyor. 2 yılı aşkın bir süredir yarım bırakıldığı için seçim yatırımı mı yapıldı diye diye isimlendirilen İkizdere Spor Kompleksinin ihalesinin yapıldığını Rize AK Parti Milletvekili Muhammed Avcı sosyal medya hesabından Haziran ayı başında İkizderelilere’ İkizdere kapalı spor salonunuzun ihalesi gerçekleştirilmiştir. İkizdere’mize ve İkizdereli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun! Diyerek müjde vermişti. İhalesi yapılmasına rağmen halen çalışmaya başlanmaması ilçede tepkilere sebep oluyor.
 
İNŞAAT BAŞLAMADI
 
 Mayıs 2018 ayında temeli atılan ve öylece bırakılan Spor salonunda ihale yapılmasına rağmen halen bir çalışma niye başlamadı.18 Firmanın katılımlarıyla gerçekleşen İkizdere Spor Salonu yapım işi ve ikmal ihalesi yasal değerlendirilme yapıldıktan sonra ihaleyi kazanan firmaya teslim ederek inşaat çalışmalarına hemen başlayacağı söylenmişti. Haziran ayı çıktı Temmuz ayına gelindi inşaattaki durum fotoğrafta görüldüğü gibi.
 
VATANDAŞ BAŞLAMASINI BEKLİYOR
 
Kapalı spor salonu bulunmayan İkizdere ilçesinde planlanan 500 seyirci kapasiteli kapalı salonu inşaatına ne zaman başlanacağı merakla bekleniyor. Kapalı spor salonu 1550 m2 inşaat alanıyla 30x18m.ebatında olacak. İçerisinde 3 antrenman salonu,2 adet duş ve vc. li soyunma odası olacak.”

Bilindiği gibi yıllar önce yine bir Milletvekili seçimine bir hafta kala AKP İkizdere ilçe teşkilatı tarafından ilçede Çay fabrikanız hayırlı olsun diye pankart asılmış fakat yıllar geçmesine rağmen bugüne kadar fabrika hiç yapılmamıştı.
İSMET KÖSOĞLU
 

Editör: TE Bilisim