Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, kaliteli ve kalıcı çalışmalarla mahallelerin yol sorunlarını sırasıyla ortadan kaldırarak; asfalt ve beton kaplama, taş duvar, beton duvar, beton parke, taş parke, korkuluk, oto korkuluk ile yağmur suyu hattı inşaat çalışması gerçekleştiriyor.
 
Bu kapsamda; Sürmene Kuşlüce Mahallesi, Çaykara Demirkapı Mahallesi, Ortahisar Pelitli Mahallesi Kızılcık Sokak’ta yağmur suyu hattı, parke ve tretuvar çalışması yürütülüyor. Yomra Kaşüstü Mahallesi, Ortahisar Pazarkapı ve Akoluk Mahallesi, Çaykara Uzuntarla Mahallesi, Şalpazarı Geyikli ve Simenli Mahallesi, Hayrat Yeniköy Mahallesi, Vakfıkebir Düzlük Mahallesi, Akçaabat Uçarsu Mahallesi, Beşikdüzü Şahmelik, Kalegüney, Yenicami mahallelerinde ise asfalt serimi ile sanat yapıları ve malzemeli bakım onarım çalışması yapılıyor.

 
ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak 18 ilçemiz ve 704 mahallemizde adalet ve hakkaniyet ilkesi çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, acil olanlardan başlamak üzere tüm talepleri yerine getirmek için mesai mefhumu gözetmeden çalışıyor. Yol çalışmalarımızda kaliteye özel önem veriyoruz. Halkımıza uzun yıllar hizmet edecek, özenli ve kaliteli hizmetler yapıyoruz. Tüm ilçelerimizde belirlenen program dahilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

 

Editör: TE Bilisim