Trabzon'un Of ilçesinde 5, 8 ve 11 yaşlarındaki üç kızını evinin yakınındaki dere kenarında katlettikten sonra kendisini ihbar eden müezzin Emre Göktaş'ın ifadesinin detaylarına Habertürk ulaştı. Enis Yıldırım'ın haberine göre Emre Göktaş, eşi çalıştığı için aile düzeninin bozulduğunu ve çocuklarına severek kendisinin baktığını ileri sürdü.

UZAKLAŞTIRMA BİTTİ

Eşinin, hakkında aldırdığı uzaklaştırma cezasının 26 Ağustos tarihinde bittiğini söyleyen Göktaş, "Bir ay önce tartıştık. Polisi aramak istedi. Telefonu elinden almak istedim. Elimden kayınca telefon kafasına vurdu. Hastaneye giderek rapor aldı, beni şikayet etti. O gece çocuklarla köyde kaldım. Ertesi gün çocukları eve getirdim. Eşimi bekledim, gelince beni şikayet etti. 30 gün uzaklaştırma aldım" dedi.

Cezası bittikten sonra eşiyle telefonda konuştuğunu belirten Emre Göktaş, boşanmakta kararlı olan eşinin hem çocuklarının velayetini hem de nafaka istediği söyledi. Göktaş, eşine "Sen çalışıyordun, çocuklara ben bakıyordum. Velayeti ver, ben senden nafaka istemiyorum" şeklinde cevap verdiğini anlattı.

HATIRLAMIYORMUŞ

Olay günü kızı Yaren'i aradığını belirten Emre Göktaş, "Yanıma gelmek istemedi. Bu benim zoruma gitti" dedi. Çocukların dolduruşa getirildiğini iddia eden cani baba, "Kızımı ikna ettikten sonra çocukları şehirden aldım. Köye çıktık. Bir süre çocuklar evde oynadı. Canları sıkıldığı için gezmeye çıktık. Çocuklar dere yatağı istikametine gitti. Ben de peşlerinden gittim. Sonra eve dönmeye karar verdik. O sırada eşimle yaşadıklarım aklıma geldi, kendimi kaybettim. O an ne yaptığımı hatırlamıyorum. Sadece bir köpeğin havladığını hatırlıyorum. 5 dakika sonra yaptığımın farkına vardım. Ardından da silahı kafama dayadım ve tetiğe bastım. Mermi bittiği için silah ateş almadı. Sonra jandarmayı aradım konum atmamı istediler, ben de attım. Ben çocuklarımı çok seviyordum. Eşimden ötürü unutkan oldum, ilaç tedavisi gördüm. Tedavi olmak istiyorum" dedi.

Habertürk

Editör: TE Bilisim