İlk durağı Çarşıbaşı olan CORA, Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hüseyin KARA ve ilçe yöneticiyle birlikte Çarşıbaşı Limanında, Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasında, çalışmaları devam eden kapalı spor salonunda incelemelerde bulundu. Ayrıca 8 ilden 220 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldız Kız ve Erkek Çim Hokeyi müsabakalarının açılışına katıldı. Esnaf ve vatandaşlarla da buluşarak ilçeden ayrıldı. Limanda, Spor Salonunda ve Meslek Yüksekokulu binasında çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Cora, “Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu’nda çok yüksek standarlarında yoğun bir inşaat faaliyeti gerçekleşiyor. İdari bölümler, Sınıflar ve sosyal alanlar en verimli şekilde yenileniyor. Yeni eğitim ve öğretim yılına yetiştirilmesi için yoğun bir çalışma var.  Dış cephe çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Şu an binanın elektrikle ilgili çalışmaları devam ediyor. İlçemize çağ atlatacak devasa bir eseri ve hizmeti kazandıracağız. Çarşıbaşı, Meslek Yüksek okulu ile değişimi yaşayacak.“ dedi.

 ‘LİMANDA Kİ SORUNU ÇÖZÜYORUZ’

Ayrıca Çarşıbaşı Limanında devam eden dip tarama çalışmalarının yoğun bir şekilde gerçekleştiğini ve limandaki sığlığın kısa sürede giderileceğini vurgulayan Cora, bu konuda ilgisini ve desteğini esirgemeyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Beye teşekkür etti. Bir sonraki adresi Hayrat olan Milletvekili Cora, burada AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, AK Parti Hayrat İlçe Başkanı Serkan Karaahmetoğlu ve ilçe yöneticileri ile esnaf ziyaret edildi, Çaycılar ve Çamlıtepe Mahallerinde ev, aile hane ziyaretleri yapıldı. Yaşlıların hayır duaları alındı. Köylerde kanaat önderlerinin istek ve talepleri dinlendi. Ardından ilçe yöneticileri ile iftarda bir araya gelindi.  

Ziyaretle ilgili konuşan Cora, “Bizim ilham ve güç kaynağımız da tek muhatabımız da milletimizdir. Hiç kimse milletimizle aramıza giremiyor. Bizim milletimizle aramızda gönül bağı vardır. Bu mübarek günlerde kendilerini ziyaret ediyoruz, yanlarında yer alıyoruz, saflarımızı sıkılaştırıyor, dayanışmamızı arttırıyor, birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor, kavlimizi yeniliyor, ahdimizi tazeliyoruz.” ifadelerine yer verdi.
 

Editör: TE Bilisim