Çocuklarımız Her Şeyimiz
 
2020 Yılında Kültür ve Turizm Bakanlığının katkıları Nuhoğlu Vakfı’nın da desteği ile öğrencilerle buluşturulan Gezen Sinema Ekibi Hayrat ilçesinden sonra Çaykara ilçesinde yaklaşık 1500 öğrenciye sinema keyfi yaşattı. Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali´nin planlaması ile gerçekleştirilen organizasyon kapsamında Çaykara ilçesinde yaklaşık 1500 öğrenci Sinema ile buluştu. Kültür ve Turizm Bakanlığının katkıları ile gerçekleşen ve Gezen Sinema olarak tanımlanan Gezen Sinema Organizasyonu ile özellikle bulunduğu İlçede Sinema bulunmayan İlçelerde bulunan öğrencilerin sinema ile tanışmaları hedefleniyor.  “Sanatın Beyaz Perdesi Çocukların Renkli Dünyası ile Buluşuyor” Sloganı ile Nuhoğlu Vakfı tarafından desteklenen ve TIRSAN TREYLER A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu’nun sponsor olduğu Gezen Sinema organizasyonu ile Ülkemizdeki yüzbinlerce çocuğa ulaşılması hedefleniyor. 2019 Yılı içinde 40 İl ve 500 İlçede bulunan öğrencilere  ulaşmayı  başaran Nuhoğlu Vakfı 2020 yılı içinde bu sayıyı çok yukarılara çıkararak Ülkemizde bulunan ve sinemayla tanışmamış tüm öğrencilere ulaşmayı hedefliyor.
 
Tır Kamyonu Sinema Salonuna Dönüştürüldü
 
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından özel olarak tasarlanan tır kamyonu park yaptıktan sonra sağdan ve soldan açılarak genişliyor ve tam bir sinema salonu haline dönüştürülüyor. İçerisinde 105 koltuk bulunan Sinema salonu hem fiziki görünümü hem de donanımı ile gerçek bir sinema salonunu aratmıyor.
 
Örnek İlçe Çaykara
 
Geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızın sağlıklı ve mutlu bir şekilde yetişmeleri için her türlü fedakarlıktan  hiçbir zaman asla kaçınmayacaklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencilere hizmet etmekten çok büyük bir keyif aldıklarını ifade etti.  Ayrıca Gezen Sinema ekibi ile birlikte köylerden gelen 700 öğrenciye Nuhoğlu Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Çaykaralı İş İnsanı Mehmet Nuhoğlu’nun katkılarıyla Uzungöl’demangal ziyafeti verildi. Trabzon’un diğer ilçelerine de gidecek olan Gezen Sinema ekibi Hayrat, Dernekpazarı ve Çaykara ilçelerinde gerçekleştirilen organizasyonlar ile toplam 2500 öğrenciyi sinemayla buluşturdu.Organizasyon ekibinin hedefi, Mart ayı sonuna kadar Trabzon’un tüm ilçelerinde öğrencileri sinemayla buluşturmak.
 
 
 
Editör: TE Bilisim