ÇAYKUR Genel Müdürlüğünün İstanbul Bölge Müdürlüğünde görev yapan bir Müdür, bir Müdür Yardımcısı ve bir Şube müdürü dün ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim tarafından görevlerinden alındıkları öğrenildi. Söz konusu bu üç isim hakkında başlatılan İdari ve Disiplin raporları sonucunda bu görevlerinden alınarak Rize ve Samsundaki ÇAYKUR’un Bölge Müdürlüklerinde pasif göreve atandılar. Ayrıca bu üç isme de sürdürülen soruşturmalar neticesinde ihtar, kınama ve maaştan para kesme gibi cezalarında verildiği ve soruşturmalarında çok yönlü bir şekilde devam ettiği bildirildi.

Yeni Ekip Kuruldu

10 yıldır ÇAYKUR’un İstanbul-Sarıyer’deki Bölge Müdürlüğünüyapan A.Kadir Aktay bu görevinden alınarak Rize’deki Genel Müdürlük emrine Başuzman yapıldı. Aktay’ın hem yardımcısı hem de hemşerisi olan Halil Babacan’da aynı unvanla ÇAYKUR’un Tekkeköy’deki Bölge Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı olarak atandı. ÇAYKUR’un İstanbul’daki Satış Müdürü Süleyman Ak ise görevinden alınarak Rize Pazarlama Müdürlüğüne Mali İşlerden Sorumlu Şube Müdürü oldu. Görevinden alınan A. Kadir Aktay’ın yerine ÇAYKUR Muhasebe ve Mali İşler Daire Başkanlığının Merkez Muhasebe Şube Müdürü Ferhat Turgut atandı. Ferhat Turgut’un yerinede yardımcısı İsmet Karabina atandı.

Yeni Tayinler Yolda

Halil Babacan’ın Samsuna tayin olmasıyla İstanbul Bölge Müdür Yardımcılığına mali İşler Kısım Müdürü İzzet sayın atandı. İzzet Sayın’ın yerinde Yardımcısı Artvin-Kemalpaşalı Ayşe Özbek atandı. Satış Müdürlüğü görevinden alınan Süleyman Ak’ın yerinede Rize 100.yıl Çay Paketleme Fabrikasından Tevfik Alpaydın’ın atandığı öğrenildi. Tayinler için düğmeye basan ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’in bu ay sonuna kadar atama ve tayinlere yeniden hız vermesi bekleniyor.
İSMET KÖSOĞLU
Editör: TE Bilisim