SORUNLAR ORTADAN KALDIRILIYOR


Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı hamlesinin Trabzon için hayati önem taşıdığını belirten Çebi, “Bir süredir şehrimizin çeşitli noktalarında hummalı bir çalışma yürütülüyor. Bu çalışmaların biri de Trabzon Büyükşehir Belediyemizin tarihi altyapı hamlesidir. Altyapı bir şehir için olmazsa olmaz, hatta ilk önceliğidir. Bu önceliğe binaen çalışmalar planlanmakta ve hayata geçirilmektedir. Büyükşehir Belediyemizin altyapı hamlesini önemsiyoruz. Çalışmanın tamamlanmasıyla Trabzon’umuzun gelecek 50 yıllık altyapı sorunu ortadan kalkmış olacak.” ifadelerini kullandı. 


TÜM ALTYAPI YENİLENECEK


Doğalgaz ve telekomünikasyon hattı çalışmalarının tamamlanmasıyla tüm altyapının da yenilenmiş olacağı bilgisini veren Çebi, “Uzun Sokak, Kahramanmaraş ile Kunduracılar Caddesi’nde içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı imalat çalışmalarını tamamladı. Kahramanmaraş Caddesi’nde 303 metre, Kunduracılar Caddesi’nde 380 metre, Uzun Sokak’ta ise toplam 360 metre hat imalatı yapıldı. Halihazırda doğalgaz ve telekomünikasyon firmaları sorumluklarındaki çalışmaları sürdürüyor. Doğalgaz ve telekomünikasyon firmalarının çalışmaları sona erdiğinde tüm altyapı da yenilenmiş olacak.” ifadelerine yer verdi.


ZORLUĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ


AK Belediyeciliğin vatandaşa hizmet etmeyi düstur edindiğini vurgulayan Çebi şöyle devam etti: “AK Belediyecilikte vatandaşlara etkin bir şekilde hizmet etmek ve sorunları çözmek anlayışıyla hareket edilir. Bu anlayış millet için gönülden dertlenmeyi zorunlu kılar. AK Belediyecilikle aziz milletimizin emanetine sahip çıkıyoruz. Hamdolsun, Trabzon Büyükşehir Belediyemiz bu çerçevede gönüller kurmaya, hizmet üretmeye, Trabzon’umuza değer katmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na teşekkür ediyoruz.” 


TRABZON’UN CAZİBESİ ARTIRILIYOR


AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemine atıfta bulunarak konuşmasını sürdüren Çebi, “AK Belediyeciliğinin meşalesi İstanbul’da Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yakmıştır. Böylece şehirlerin potansiyelleri ortaya çıkarılmış, var olan cazibeleri artırılmıştır. Bugün de Trabzon’da yapılan işte budur. AK Belediyecilikle Trabzon’un çehresi değişiyor, cazibe merkezi haline geliyor.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim