Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında, Özel Erbaşaran Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulundular. Ziyarette Özel Erbaşaran Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezindeki öğrencilere hediye vererek günlerini kutlayan Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri sonrasında ise bir öğrenciyi polis aracına bindirerek aracı tanıttılar.
 
ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ
 
Okul Müdürü Nedim Topsakal, “Özel Erbaşaran Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimiz 3 Aralık Dünya engelliler günü etkinliklerini il emniyet müdürlüğümüzün katılımıyla gerçekleştirdi.3 Aralık Dünya engelliler günü nedeniyle il emniyet Müdürlüğünde görevli polislerimiz kurumumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize hediyeler verdiler polis teşkilatı olarak öğrencilerimizin ve engelli bireylerin her zaman yanında olduklarını ifade ettiler biz de kendilerine teşekkür ettik. Engelleri birlikte açacağız” dedi.
 
TRABZON’UN EN BAŞARILI REHABİLİTASYON MERKEZİ
 
Özel Erbaşaran Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 14 öğretmen 2 psikolog bir fizyoterapist ile özel eğitim ve engelli bireylere eğitim vermektedir bedensel engelliler eğitimi özel öğrenme güçlüğü eğitimi işitme engelliler eğitimi yaygın gelişimsel bozukluklar eğitimi zihinsel engelliler eğitimi bireysel ve grup eğitimleri aile ve çocuk danışmanlığı eğitimleri alanlarında Trabzon ili Ortahisar ilçesinde hizmet vermektedir.
BAHATTİN BAŞTÜRK
 
Editör: TE Bilisim