AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Aday Adayı Nurcan Aydın, açıklamalarda bulundu. Adaylık çalışmaları ile ilgili bilgi veren Aydın, “Trabzon’da doğumdum. İlk, ortaokul ve lise eğitimimi Trabzon’da tamamladım. Halen daha Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimi bölümünü okumaktayım. Şuanda Çevre ve şehircilik bakanlığında çalışmaktayım. Partimize 2002 yılından beri mahalle başkanlığı il Kadın Kolları Üyesi olarak katılım sağladım.  Aktif şekilde birçok görevde yer aldım. İl yönetiminde yedek yöneticiliğim  2015 arası 2018 yılları arasında çalışmalarda bulundum.2015 yılında mv aday adaylığım oldu.2 dönemde meclis üyesi adaylığım bulunmakta.  Geçen yıla kadar il yönetiminde bulundum.” dedi.

KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER YERDE BAŞARI VAR

Aydın, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu yol gönül yolu. İnsanların sevgi ve saygı çerçevesinde çok şeyleri aşabileceğine inanıyorum. AK Parti İl Yönetimi olarak bir değişim söz konusu olunca, adaylığımı sundum. Partinin içinde yıllarca görev aldığımdan mütevellit bu görevi layığıyla bütünleştirici yapıcı birlik ve beraberlik içerisinde bayrağı taşıyacağıma inancım tamdır. Partimizin teşkilatlanmasını, dinamik yapısını ilk gün ki heyecanla ve ilk gün ki azmimizle devam ettireceğim için adaylığa başvuruda yaptım. Partimize gönül veren vatandaşlarla pandemi dolayısıyla telefonla sosyal medya aracılığıyla düşüncelerimi paylaşıp, fikir alışverişinde bulundum. Siz değerli gazetecilerle de röportaj yaparak çalışmalarıma devam etmekteyim.”

AK PARTİ TÜRKİYE’NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Başkan Aday Adayı Nurcay Aydın, “Bu kutlu davada beraber yürüdüğüm, aynı bayrağı taşıyıp emek verdiğim kıymetli hemşerilerime hizmet etmekten onur duyacağım. Trabzon’a hizmet anlamında kuruluşundan bugüne, farklı dönemlerde görev yapmış tüm dava arkadaşlarımızın bilgi birikimi ve tecrübelerinden faydalanacağım. AK Parti kurulduğu günden bu yana Türkiye’ye en iyi şekilde hizmet etmiş Türkiye’nin kaderini değiştirmiştir. Bugün AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin adeta kaderi olmuştur. Bu yolda küsmeyeceğiz, yılmayacağız, yıkılmayacağız. Çok çalışacağız, çok gayret edeceğiz. Ülkemizi daha ileriye taşıma noktasında üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde ifa edeceğiz.” diye konuştu.

 HABER: Sonay ÇALUK 

Editör: TE Bilisim