Yarışmada Johannes Brahms'tan ''Hungarian Dance No:5''şarkısını seslendiren Trabzonlu öğrenciler Trabzonlulardan destek bekliyor. Düzenlene programda öğretmenler, veliler ve öğrenciler ile bir araya geldi yarışmada destek istediler. Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiye http://fizy.com/lmy adresinden ulaşmak mümkün. 

Oy vermek isteyen kişilerin Fizy uygulamasını telefonuna indirmesi ve Yavuz Sulatan Selim Anadolu Lisesi’ne oy kullan butonuna tıklaması yeterli. Yarışma ile ilgili açıklamalarda bulunan Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni Özgün Aydın, “20. Liselerarası müzik yarışmasına katıldık. Güzel bir performansımız oldu. 

Macar dansı ile katıldık. Enstrümantal katıldık, solist kullanmadık. Öğrencileri ben hazırladım. Şuan ki süreçte ihtiyacımız olan şey oy. 20 Nisan’a kadar bu oylama devam edecek. 20 Nisan’da son bulacak. Şayet finale geçebilirsek final 22 Nisan’da İstanbul’da olacak” dedi.  

Muhittin Yücealtay ise yaptığı açıklamada destek beklediklerine vurgu yaparak şunları kaydetti; “Okul aile birliğimiz çok güzel bir etkinlik düzenledi. Hem yardım amaçlı hem de katıldığımız müzik yarışmasına katıldık Trabzon’umuzu biz temsil ediyoruz. Trabzonlu olan herkesin tüm okulların desteğini bekliyoruz. Trabzon’umuzu en iyi şekilde temsil edip derece yapmaya çalışacağız. Sadece  akademik eğitim yapmıyoruz. Her türlü etkinlikte okulumuz var.”
Sonay ÇALUK
 
Editör: TE Bilisim