AK Parti Trabzon İl Teşkilatı'nın bir gelenek haline getirdiği “Nöbetçi Vekil” uygulamasının bu haftaki programında Trabzon Milletvekili Salih Cora, vatandaşların sorunlarını dinledi. 

Ramazan olmasına rağmen yoğun bir ilgi gören Cora, kendisine iletilen her sorunla alakadar oldu.  Konuyla alakalı kısa bir değerlendirme yapan Cora, “Bugün Ak Parti Trabzon il başkanlığında nöbetçi vekil olarak hemşerilerimiz ile dertlendik ve sorunlarının çözümüne yardımcı olmaya çalıştık. İnşallah önümüzdeki süreçte ilimizde yapılacak dev yatırımlarla birlikte istihdam sorunun çözümüne katkı sağlayanacak ve bugün en çok karşılaştığımız iş talepleri belki biraz daha azalmış olacaktır ” dedi.

Özen Gösterdi

Trabzon programını yoğun bir şekilde sürdüren Salih Cora, iftarda kanser hastalarının düzenlediği organizasyona katılarak onlarla hem iftar yaptı hem de hastalara moral verdi. Teravih namazını İskerdapaşa Camii'nde kılan Cora namaz çıkışı da vatandaşlarla Meydan Parkı'nda sohbet etti. Ardından Şalpazarlılar ile buluşan Cora kahvehane ziyaretiyle günün programını bitirdi.  

Trabzon programına sonraki gün de aynı yoğunlukla devam eden Salih Cora aldığı yoğun davetlere elden geldiğince cevap vermeye çalışırken yetişemediği yerde ekibini yönlendirerek kimseyi kırmamaya özen gösterdi. Çarşıbaşı'nda esnaf ziyaretleri yapan Salih Cora iftarda ise Tonya'da Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği iftar şenliğine katıldı. Tonyalı hemşehrilerinin her zamanki büyük ilgisini yine göre Cora, Trabzon programını bu yoğunlukla bitirdi.
 

Editör: TE Bilisim