Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kamu kurum ve kuruluşları, aile sağlığı merkezleri, muhtarlıklar, camiler, vatandaşların uğrak yeri olan kamu bankalarının şubeleri ile bankamatikler ve kurum araçlarında dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi. Merkez ve ilçelerde yürütülen yoğun çalışmalar vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.
 
Gece ekipleri ise Trabzon Otogarı, Büyükşehir Belediyesi hizmet binaları ile tüm belediye otobüslerinde dezenfeksiyon çalışması yaptı. Sağlık Dairesi Başkanlığı ayrıca ilçe belediyelerine dezenfeksiyon ekipmanı ve mama desteği sağladı.
 

Çalışmalarımız Artarak Devam Edecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “Büyükşehir Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun denetiminde yoğun dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyoruz.

İlçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda bugüne kadar Trabzon’un merkez ve ilçelerinde neredeyse dezenfekte edilmeyen yer bırakmadık diyebiliriz.

Çalışmalarımızla ilgili hemşehrilerimizden de memnuniyetlerini dile getiren önemli geri dönüşler alıyoruz. Halkımızın sağlığı bizler için her şeyden önemli ve bu doğrultuda ekiplerimiz özverili bir çalışma sergilemektedir. Dezenfeksiyon çalışmalarımızı kent genelinde etkin şekilde yürütmeye devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.
Editör: TE Bilisim