Ahi Evren Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi’nin sevilen hekimi, fakir dostu Prof. Dr. İlker Mataracı için dua ediliyor. Trabzon’da göreve başladığı günden itibaren hasta ayrımı yapmadan herkesin ameliyatına giren ve şifa dağıtan ünlü cerrah geçen hafta hastanede rahatsızlık geçirmiş ve odasında fenalaşmış halde bulunarak yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Hastanede yönetimi ve arkadaşlarının yaşama iyileştirmek için büyük çaba harcadığı İlker Mataracı’nın sağlık durumu saat saat takip ediliyor.

Karadeniz bölgesindeki hastaları ve o hastaların yakınlarının de elleri ve dudakları duada. Mataracı ile ilgili olarak TAKA Gazetesine değerledirmelerde yapan Hasta yakınları: ‘O mütevazi bir insan. Onca başarısına rağmen kibri olmayan bir insan. İyi bir aile babası. Herkese şifa dağıtan İlker hocamız için bizlerde dua ediyoruz. Allah onu ailesine ve yakınlarına bağışlasın. Yeniden hatalarına şifa olsun inşallah’ dediler.

Bu arada İlker Mataracı’nın yaklaşık olarak 1-2 yıldan beri kalbinde sıkıntılar yaşadığı ve bunu için ilaç kullandığı bilgileri de aktarıldı. Yoğun bakıma kadar giden rahatsızlığın bundan kaynaklandığı ifade ediliyor.

Editör: TE Bilisim