Ukraynalı avukat Katerina İliusmicmkina, yaklaşık bin 800 kilometre yol katederek geldiği Trabzon’da 5 dakikada dudak estetiği olarak memleketine döndü. 

Ukrayna’da çevresindeki kişilerin tavsiyesiyle estetik için Trabzon’a gelen 39 yaşındaki avukat Katerina İliusmicmkina'nın yaklaşık 5 dakika süren operasyonla dudağı kalınlaştırılarak estetik görünüme kavuşturuldu. Yapılan operasyondan çok memnun olduğunu söyleyen İliusmicmkina, Trabzon’a daha önce turistik gezi için geldiğini belirtti. İliusmicmkina, “Ukrayna’da çevremdeki kişiler Trabzon’da dudak estetiğinin yanı sıra diğer estetik operasyonların başarılı bir şekilde yapıldığını söylediler. 

Ben de tavsiye üzerine buraya geldim. Trabzon’a daha önce gezi amaçlı gelmiştim, ancak estetik yaptırmamıştım. Mesleğim avukatlık. Estetik için başka ülkeleri de araştırdım ancak Türkiye bana hem en yakın olduğu için hem de fiyat olarak çok uygun olduğu için tercih ettim. Oldukça memnun kaldım. Geldiğime değdi. Ülkemde arkadaşlarım beni böyle gördükten sonra hepsi buraya gelebilir. 

Beğeneceklerinden eminim. Ukrayna’da kadınlar bakımlıdır, bakımı çok severler. Genç görünmek için estetik yaptırırlar. Herkes gibi bende daha güzel görünmek isteğim için estetik yaptırdım. Çok hoşuma gitti, şimdi daha güzel görünüyorum. Çok acı çekmedim. Zaten Türkiye sağlık alanında çok duyuldu, çoğu burayı tercih ediyor” dedi.
 
Editör: TE Bilisim