Bürokrasi ile ikili ilişkilerin oldukça iyi olan başarılı muhtar Yılmaz, Taka Gazetesi aracılığıyla göreve geldiğinden bugüne yaptığı ve bundan sonra yapacak olduğu çalışmaları değerlendirdi. Bugüne dek yaptığı çalışmalar da dikkatleri üzerine çeken Yılmaz, köyüne birçok hizmetler kazandırdığını, bundan sonra da kazandırmaya devam edeceğini belirtti.
 
YAPTIKLARINI SIRALADI
 
Düzköy Köyü Yardımlaşma ve güzelleştirme Derneği'nin kurucularından olan muhtar Saffet Yılmaz,başta köyde eski ve atıl vaziyette bulunan İlköğretim okulunun tadilatını yaptırdığını belirterek çalışmalarını sıraladı. Yılmaz, " Düzköy Köyü hizmete doyacak" diyerek başladığı sözlerini şöyle devam ettirdi:

" Göreve geldiğimizden beri boş durmadık.  tüm köy ve mahalle muhtarlarının yaptığı gibi devletin imkânlarını halkımıza köyümüze yansıtmaya çalıştık. Sadece köyümüzü özetleyecek olursak Kömürlük Mahallesi'nde heyelanlı bölgede bulunan 4-5 evi kapalı kanal ağı dediğimiz yöntemle düz çalışmasıyla köyümüze 700.000 TL değerinde çalışma kazandırdık. Merkezden bağlantı yolunun genişletilerek rahatlatılmasını sağladık. Köy cami ve  mezarlığının bakım ve onarımı  ile çevre düzenlemesi,  mevcut köy suyunun düzenli akışının sağlanması, 4 ayrı tonluk su deposunun yapılması, Merkez camimizin yanında engel teşkil eden trafonun uygun bir yere alınmasını sağladık.
SEDAT KARAKAYA
 

Editör: TE Bilisim