Başkan Zorluoğlu’nun Düzköy ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Genel Sekreter Yardımcıları Süleyman Gün, Gürcan Başar ile ilgili daire başkanları hazır bulundu. Başkan Zorluoğlu’nun Düzköy ilçesine ekibi ile gerçekleştirdiği ziyaret; ilçe yetkilileri, esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
 
İSTİŞARELERDE BULUNDU


Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun ilk durağı Düzköy Belediyesi oldu. Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara ile istişarelerde bulunan Başkan Zorluoğlu, Düzköy’ün sorunları ile yakından ilgileneceğini belirtti. Başkan Ankara, ilçelerinin sorunlarına ve taleplerine gösterdiği hassasiyet nedeniyle Başkan Zorluoğlu’na teşekkürlerini iletti.
 
ÇAL MAĞARASI’NDA İNCELEME YAPTI


Başkan Zorluoğlu daha sonra Düzköy’de bulunan Çal Mağarası’nı ziyaret etti. 2 kilometrelik yürüyüş alanına sahip mağarayı gezen Başkan Zorluoğlu, “Çal Mağaramız içerisinde bulunan akarsu ile hayli ilgi çekici bir turizm destinasyonu. 2 kilometrelik paslanmaz çelikten yürüyüş alanına sahip bu mağaramızın içerisinde dere, şelale ve göletler yer alıyor. Ayrıca dünyanın en uzun 2’nci mağarası. Trabzon, her bölgesi ile turist çeken bir ilimiz. Düzköy’e yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi. Çal Mağarası’na yeniden geleceğini belirten Başkan Zorluoğlu “Çevreyi iyice gezmek istiyorum. Yukarı kısımda bulunan kaleyi de inceleyeceğim. Kentimizde turizme kazandırmamız gereken neresi varsa elimizden geleni yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.
 
ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  


Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, incelemelerinin ardından ilçe esnafı ve Düzköylülerle bir araya geldi. Esnafla çay içip, sohbet eden Başkan Zorluoğlu, bir iş yerinin de açılışına katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanının bizzat ilçelerine gelerek sorunları yerinde görmesinden memnuniyet duyduklarını dile getiren esnaflar ve ilçe sakinleri, Zorluoğlu’na teşekkür etti.
 
CUMUR’UN KABRİNDE DUA OKUDU 


Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, temaslarının ardından Trabzon’un unutulmaz milletvekillerinden Mustafa Cumur’un kabrini ziyaret ederek dua okudu.

 
Editör: TE Bilisim