Uluslararası arenada büyük ses getiren Mellow Turkey ekibi Ordu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gönülleri fethedecek bir etkinlik gerçekleştirdi.
 
Sri Lanka’da bulunan Animal SOS Barınağı’nda her hafta engelli köpeklerin rehabilitasyonlarına katkıda bulunmak amacıyla yüzme etkinliği yapan Mellow Turkey ekibi, Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Ordu’da bulunan bakımevlerindeki engelli köpeklerle birlikte yüzdü. Sokak Hayvanları Gönüllü Aktivitesi adı altında gerçekleştiren programa bakımevinden toplamda 25 engelli köpek getirildi. Ordu’da bulunan hayvansever gönüllülerin katılımıyla Altınordu ilçesi Akyazı Plajı’nda gerçekleştirilen aktivitede engelli dostlara hem fizyoretapi uygulandı hem de onların denizde doyasıya vakit geçirmeleri sağlandı.
 
“ORDU’DA BİR İLK GERÇEKLEŞTİRDİK”
 
Ordu Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde Ordu’da bir ilkin gerçekleştirildiğini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, “Hayvanların rehabilite edilmesi amacıyla bir araya gelen uluslararası bir grup misafirimiz oldu. Onlarla bakım evinde bulunan engelli köpeklerimize su terapisi uyguladık. Ordu Büyükşehir Belediyemiz buna öncü olarak Ordu’da bir ilk gerçekleştirdi” dedi.
 
Editör: TE Bilisim