OF ESNAFI SIKINTIDA!

Of ziyareti sonrası bir açıklama yapan Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, "İYİ Parti olarak, vatandaşın yaşadığı sorunların tespiti ve çözümüne katkı verebilmek için sahadayız. Her fırsat bulduğumuzda esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyor, dertlerini dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde bir dokunup bin ah işitiyoruz. Bugün de Of ilçemizdeyiz. Sanayi sitemizi ziyaret ettik. Burada da durum aynı. Esnaf dertli, vatandaşlarımız sıkıntıda" dedi.

GEÇİM SIKINTISI ARTIYOR

Geçim sıkıntısının her geçen gün daha da arttığını belirten Hüseyin Örs, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Her geçen gün milletin geçim sıkıntısı daha da artıyor, yoksulluk derinleşiyor. Millet bize muhalefet görevi verdi. İYİ Parti olarak, sorumlu ve çözüm odaklı siyaset anlayışımızla iktidara eksikliklerini anlatıyor, vatandaşlarımızın sorunlarını dile getiriyor, çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Ak Parti sunduğumuz önerilerin bir çoğunu görmezden, duymazdan gelse de, bazılarına kayıtsız kalamıyor. Asgari ücret tespit çalışmalarında buna şahit olduk. İYİ Parti olarak, asgari ücretin en az 4 bin lira olmasını ve vergi muafiyeti sağlanmasını istedik. Gelinen noktada asgari ücret 4250 TL oldu."

İktidarın ekonomiyi deneme tahtasına çevirdiğini söyleyen Örs, "Ak Parti mensupları ne kadar pembe tablolar çizse de, ekonomik olarak çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Bunu çarşıda, pazarda, sokakta birebir görüyor, yaşıyoruz. İktidar partisi halen daha bu gerçeği görmezden geliyor. Yaz-boz kararlarla günü kurtarma peşindeler. Ülke ekonomisi iktidarın deneme tahtası haline gelmiş durumda. Ekonomide güven ortamı ortadan kalkmış, Ak Parti iktidarı, istikrarın önündeki en büyük engel haline gelmiştir. Vatandaş önünü göremez durumdadır. Asgari ücrete yapılan zam ve vergi muafiyeti yerinde bir karar ancak ülkede yaşanan yüksek enflasyon ve pahalılık yüzünden asgari ücret yılın ilk aylarında eriyip gidecek. Millet bu kazancın ne kadar süreceğinden endişe duyuyor. Bu sebeple, İYİ Parti olarak; 3 ayda bir asgari ücrette güncelleme yapılmasını ve vatandaşlarımızın enflasyon ve zamlara karşı korunmasını öneriyoruz. Umarım bu önerimiz dikkate alınır." ifadelerini kullandı.

SANDIK GELECEK!

Açıklamasının son bölümünde seçime vurgu yapan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, "Vatandaşın artık dayanacak gücü kalmadı. İnsanlar, yanlış uygulamaları ile kendilerini enflasyon, işsizlik ve hayat pahalılığı ile karşı karşıya bırakan iktidara gerekli cevabı vermek için sandığı bekliyor. Sandık milletin önüne gelecek, ülkenin ve milletin kurtuluşu İYİ Parti iktidarı ile gerçekleşecek." dedi.

Editör: TE Bilisim