Of Medya Derneği yeni yönetimi Of Kaymakam Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret samimi ortamda çay sohbetiyle devam etti.
 
Kaymakam Fırat ziyaretle ilgili olarak,” Öncelikli olarak Sayın başkan ve yönetiminizi tebrik ediyorum.  Basın toplumun doğru bilgi alması için çok önemli güçtür. Sizler de bunu konuda hassasiyet gösteriyorsunuz, bundan sonra da aynı hassasiyeti devam ettireceğinize inanıyorum. Ziyaret nedeniyle de teşekkür ediyorum. Yeni dönemde size  ve yönetiminize başarılar diliyorum.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Sorumluluğumuz Var

Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş de ziyarette yaptığı konuşmada,” Herkesin yaşadığı şehre karşı sorumlulukları olduğuna inanıyoruz. Makamıve  mevkii ne olursa olsun o şehrin her bireyi elinden geldiğince şehrini güzelleştirme, şehrini daha ileriye taşıma sorumluluğunda olmalıdır. Bizler de dernek olarak maddi hiçbir amaç gütmeden şehrimize neler katabiliriz diye fikirler üretip, güzellikleri topluma aktarmanın sorumluluğunda hareket ediyoruz. Şehrini kötüleyen değil şehrinin yücelmesinin isteyen bu anlamda fikirler geliştiren bazen de toplum için uyarılar yaparak yine şehrine katkı sunmayı kendine vazife edinen insanlarız. Bu uğurda gücümüz yettiği kadar, sesimiz çıktığı kadar halkın sesi olmaya çalışacağız. Göstermiş olduğunuz nazik kabulünüzden dolayı arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, size de çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

Of Medya Derneğinin Kaymakam Eyüp Fırat’ı ziyaretine Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Muratoğlu, İmdat Osmanoğlu ve Yüksel Yaşar katıldı. 
Adnan RAMOĞLU
Editör: TE Bilisim