Esnaflar ile sohbet eden Usta, esnafların, dilek, temenni, şikayet, öneri ve isteklerini dinledi. Usta, “Trabzon’da şoförlerimiz ile ilgili sıkıntılı bir süreç yok. Kaptan direksiyonda, sizlerin her türlü sıkıntısı kendi sıkıntımdır.

Yaklaşık 30 senedir sektörün içerisinden gelen birisiyim. Şehrimizin caddelerini, sokaklarını çok iyi biliyorum. Sizleri de çok iyi tanıyor biliyorum. Kimin sıkıntısı, kimin sevinci varsa yanındayız. İyi ki bir beraberiz, iyi ki varsınız” dedi.  Şoför esnafının samimi şekilde güler yüz gösterdiği Usta, “Sizlerle birlikte uyum içerisindeyiz. Çabalarımızla birlikte, enerjimizi sizler için harcıyoruz ve geçmişten gelen bir çok problemin çözümü için birlikte mücadele ettik. Şoför esnafımızın menfaatine olacak her karar da Ömer Hakan Usta ve yönetimi vardır.

Sizler için yaptığımız çalışmalar şehrimizin dört bir yanında devam ediyor. Bunları sizler de görüyorsunuz. Taksici, dolmuşçu, minibüsçü, otobüsçü ayırmadan her esnafımıza eşit hizmet sağlıyoruz. Oda sizlerindir. Sizler varsanız biz oradayız. Yoğun bir turizm sezonu geçiriyoruz. Bu sezonda sizlere de büyük bir sorumluluk düşüyor. Sizler de sorumluluğunuz farkındasınız ve fedakarca görev yaparak, halkımıza ve turistlere hizmet ediyorsunuz. Halkımız sizlere emanet. Onların hem can hem mal güvenliğinden sizler sorumlusunuz. Bu süreci inşallah kazasız şekilde atatacağız” diye konuştu.

Bahattin BAŞTÜRK

Editör: TE Bilisim