Trabzon'un köklü firmalarından TZX Travel Seyahat Acentası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Tuna ve Satış Müdürü Anıl Bayraktar ile birlikte Of'ta faaliyet gösteren Bitkimix Alışveriş Merkezini ziyaret eden Parviz Musayev, daha sonra Uzungöl ve Ayder'i gezdi.

Bitkimix Alışveriş Merkezi ziyaretinde İşletme Müdürü Ali Rıza Köroğlu tarafından karşılanan misafirlere, tesis hakkında bilgi verildi ve Doğal-Yöresel ürünlerin tanıtımı yapıldı. Falcon Travel sahibi Parviz Musayev burada yaptığı açıklamada, " Bakü merkezli ve Dubai şubeli, 60.000 üzerinde misafir ağırlamış, dünyanın sayılı turizm firmasıyız. Türkiye'de bulunmaktan ve Trabzon'da TZX Travel Acentası ile çalışmaktan çok memnunuz." dedi. Ortadoğu'dan gelen misafirlerimizin Uzungöl ve Ayder gezilerinde uğrak noktalarından Bitkimix Alışveriş Merkezindeki doğal ürünlere ve özellikle Mühürlü şifa kaynağı Anzer Balına hayran kaldıklarını ifade eden Parviz Musayev, Anzer Balının dünyanın en iyi ballarından olduğunu ve Ortadoğu ülkelerinde de özelikle arandığını ifade etti. TZX Travel Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Tuna, "Tzx Travel olarak, yıllardan beri süre gelen sektör deneyimi ve yüksek hizmet kalitesi anlayışıyla; ülkemizin doğal güzelliklerini, tarihi birikimlerini, kültürel zenginliklerini ve Anadolu’nun eşsiz lezzetlerini keşfetmeniz için sizlere rehberlik etmekteyiz. Yıl içerisinde serüven arayanlara onlarca tur seçeneği ile, Trabzon’dan ülkemizin en değerli köşelerine seyahat imkanı sunmaktayız."dedi. 

Misafirlerini ağırlamaktan onur duyduklarını ifade eden Bitkimix Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve İşletme Müdürü Ali Rıza Köroğlu ise, "Bitkimix olarak yurt içi ve ortadoğu ağırlıklı olmak üzere yurt dışından bölgemize gelen misafirlerimize Doğal-Yöresel Ürünler sunmaktayız. Bitkimix Yönetim Kurulu Başkanımız Uğur Nar öncülüğünde her geçen gün daha da büyümekteyiz. Büyük çoğunluğu kendi imalatımız olan ürünlerimizi Bitkimix AVM ile birlikte, yurt içine ve yurt dışına da toptan göndermekteyiz. Ortadoğu ülkelerinden Bitkimix ve Hacı Uğur Efendi bal ve doğal kozmetik ürünlerimize aşırı talep olmaktadır. Kaliteyi bozmadan ortadoğu pazarında da büyümeye devam ediyoruz. Bizleri tercih ettikleri için Falcon Travel sahibi Parviz Musayev'e, Trabzon ticaret duayenleri TZX firma Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Tuna beye ve Satış Müdürü Anıl Bayraktar hanıma ve tüm acentalarımıza teşekkür ediyoruz " dedi. Ziyaret hediyeleşme ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim