ÇAĞILCI’YA MİNNETTARIM
 
Halime Dilber, sağlığına kavuştuğu için Özel Trabzon 7M Hastanesi doktorlarından Dr. Ayhan Çağılcı ve ekibine teşekkür ederek, “1939 doğumluyum. 81 yaşındayım. Uzun yıllar önce sağ böbreğimi aldılar. O zamandan itibaren böbreğim hiç düzelmedi. Yaş gittikçe ağrılarda arttı. Doktor doktor gezdim. Riskli olduğum için ameliyat yapmadılar. Sonunda Ayhan Hocamıza geldim. Ondan Allah razı olsun. Ameliyattan sonra çok iyiyim. Sağlığıma kavuştum. Hastaneye, Ayhan beyden, ekibinden herkesten Allah razı olsun. Bu yaştan sonra sağlığıma kavuştum” dedi.
 
TETKİKLER YAPILDI SAĞLIĞINA KAVUŞTU
 
Ameliyat hakkında bilgi veren Doktor Ayhan Çağılcı, “Hastamız 8 yıl önce acil bir ameliyat olarak böbreğini aldırdı. Böbreği rahatsız olduğu için bir hafta içinde iki kez ameliyat olmuş. O dönemden sonra karın duvarındaki ameliyat yerinde kesi fıtığı ortaya çıktı. 8 yıl içerisinde bağırsağında düğümlenme oldu. Bize müracaat ettikten sonra gerekli tetkikleri yapıp acil olarak ameliyata aldık. Karın duvarı ameliyatı yaptık hastamıza. Ameliyat sonrasında şu an altıncı günü. Sağlığı gayet iyi. Geziyor, yemeğini yiyor. Hiçbir sorunu yok” diye konuştu.
 
ACİL AMELİYAT
 
Bir çok doktorun riskli olduğu gerekçesi ile ameliyat yapmayan hastayı gerekli kontrolleri yaparak sağlığına kavuşturan Çağılcı, “Kardiyoloji ile ilgili değerler, anestezi ve göğüs kontrolleri yapıldı. Hastamız kan sulandırıcı da kullanıyordu. Bağırsak düğümlenmesi olduğu için son noktaya geldi. Acil duruma düştüğü için hasta ve yakınları ile de görüşerek acil ameliyata aldık. Sonuç çok iyi oldu” ifadelerine yer verdi.
BAHATTİN BAŞTÜRK
 
Editör: TE Bilisim