AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ile birlikte Akçaabat’ta geçtiğimiz günlerde hizmete giren Özel Trabzon 7M Hastanesini ziyaret etti. 

Hastane ortakları TTSO Meclis Üyesi Aydın Özkurt, Engin Çakır, Hastane CEO’su Dr. Alpaslan Kapısız ve doktorlarla bir süre sohbet eden Günnar, hastanenin Trabzon ve Karadeniz Bölgesi için önemli bir yatırım olduğunu belirterek çok faydalı hizmetler yapacağını söyledi. 

Milletvekili Günnar, “Karadeniz Bölgesinin en önemli özel hastanelerinden biri olmaya aday Akçaabat’taki 7M hastanesinin hizmete açılması hayırlara vesile olsun. Alanında başarılı doktorların 7M Hastanesi çatısı altında toplanmasına katkı sunan hastane ortakları ve yönetimini tebrik ediyorum. Yönetim kadrosundan sağlık çalışanlarına kadar her biri önemli bir değer olan 7M hastanesi kadrosu ile sağlık alanında bölgemize önemli hizmetler sunacaktır. Kısa bir süre önce hizmete girmenize rağmen güçlü kadronuz ve donanımlı yapınız ile birlikte kısa sürede bölgemizde önemli bir konuma geleceğinize inanıyorum. Allah güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.



Hastane ziyaretinde hastalar ve personel ile de görüşen ve incelemelerde bulunan Günnar, hastanenin her biri alanında oldukça tecrübeli ve donanımlı bir kadrosu olduğunu dile getirerek, “Özel 7M Hastanesi 75 yataklı olarak, modern alet ve ekipmanları ile uygun fiziki ve hijyenik şartlarda hizmet veriyor. Genel Cerrahi, Dâhiliye, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Göz, Kulak, Burun, Boğaz, Göğüs Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Girişimsel Radyoloji, Üroloji, Beyin ve Sinir Cerrahi, Fizik Tedavi ve İyileştirme, Tüp Bebek, Acil Poliklinik Hizmetleri mevcut olup tüm açık ve laparoskopik cerrahi ameliyatlar yapılıyor. Böylesine çeşitli bölümleri, donanımlı ve tecrübeli hekim kadrosu olan bir hastaneyi bölgemize kazandıranlardan Allah razı olsun, Cenab-ı Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” diyerek sözlerini tamamladı.
 
Editör: TE Bilisim