Hüsem öğrencilerin her zaman öğrencilerin yanında olduklarını söyledi. Hüsem açıklamasında:“öğrencilerimiz cesur olunuz, bilginizle güçlü olunuz ve her imzanızda KTÜ olacaktır, olmalıdır.  

Öğrencilerimiz zorlu eğitimlerini tamamlayarak ülkemize hizmet edecek, ülkemizin sanayileşmesine, kalkınmasına katkı sağlayacak, gelecek nesiller yetiştirecek bilgi ve donanıma sahip birer mühendis oldular. Yanlarında her zaman Karadeniz Teknik Üniversitesi gibi ulu bir çınar vardır. Mezuniyetiniz hayırlı yolunuz ve bahtınız acık olsun ” dedi. 

“Başarılar dileriz”

Törene katılan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç öğrencilere başarılar diledi. Genç; KTÜ Mühendislik Fakültesi’nin 51. Dönem Mezuniyet Töreni’ne katılarak, yeni mezun olan mühendis adayı kardeşlerimize meslek hayatlarında başarılar dileriz. Bu vesile ile mezun olan tüm öğrenci kardeşlerimizin ülkemize değer katacak işlerde yer almalarını ve bereketli kazançlara imza atmalarını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Belge Taktim Edildi

Karadeniz Teknik Üniversitesi inşaat mühendisliği emekli öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ali Aydın Duman Oğlu öğrencilere mühendislik yemini yaptırdı. Fakülte dekanı Prof. Dr. Metin Hüsem yapılan yemin töreninin ardından Prof. Dr. Ali Aydın Duman Oğluna teşekkür belgesi taktim etti. 

Dereceye Giren Öğrenciler Plaketlerini Aldı

Mühendislik fakültesi birincisi Metalurji Ve Malzeme Mühendisliği öğrencilerinden Cenk Cırıkka, fakülte ikincisi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümden Burcu Keskin ve fakülte üçüncüsü inşaat mühendisliği öğrencilerinden AytuKumandaş oldu.

Törene Çok Sayıda Kişi Katıldı

Mezuniyet törenine İl koordinasyon kurulu başkanı Makine Mühendisi Şaban Bülbül, rektör yardımcı Prof. Dr. Hikmet öksüz, inşaat mühendisliği emekli öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ali Aydın Duman Oğlu, ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanı Mustafa Suat Hacı Salihoğlu, Ortahisar belediyesi başkanı Ahmet Metin Genç öğrencilerin aileleri, öğretim üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Tören, öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla ile sona erdi. 
Taşkın ZENGİN
Editör: TE Bilisim