Ayvazoğlu ‘Tekno Entalpi’ ismini verdikleri takımlarıyla yarışmaya katılacak öğrencilerin Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzundaki çalışmalarını takip edip, öğrencilerden tasarladıkları insansız sualtı araçları hakkında bilgi aldı.   Ayvazoğlu, Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kurumları, medya kuruluşları ve üniversitelerinin destekleriyle gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST’e yarışmacı olarak katılmanın bile başlı başına bir başarı kıstası olduğuna vurgu yaptı.
 
BAŞARI DİLEDİ 
 
Bahar Ayvazoğlu, yaptığı açıklamada “Milli Teknoloji Hamlesine bir tuğla daha koymak için güçlü Türkiye’nin mimarları gençlerimiz Gaziantep yolunda. 24-27 Eylül tarihlerinde Gaziantep’de düzenlenecek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST)’ne insansız sualtı araçları kategorisinde katılacak olan Trabzon Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin festival öncesi son hazırlıklarında yanlarındaydık.  ‘Tekno Entalpi’ ismini verdikleri takımlarıyla yarışmaya katılacak öğrencilerin Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzundaki çalışmalarını takip edip, öğrencilerden tasarladıkları insansız sualtı araçları hakkında bilgi aldık ve deneme sürüşünü de gerçekleştirdik.

TEKNOFEST’e katılan tüm gençlerimize teşekkür eder, başarılar dilerim.” İfadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda öğrencilerden derece sözü alan Ayvazoğlu, bir de hatıra fotoğrafı vererek inşallah bu fotoğraf şampiyon takımın fotoğrafı olur temennisiyle öğrencilere başarı dileyerek ayrıldı.
 
Editör: TE Bilisim