Karadeniz'in  denize kıyıya illerinden biri olan Giresun'da da alınan tedbirler doğrultusunda cadde ve sokaklar tazyikli köpüklü suyla yıkandı.Giresun Belediyesi tarafından yapılan dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında tazyikli suyla yıkanan cadde ve sokaklarda detaylar öne çıktı.

İnönü Caddesi'nde yapılan çalışmalar neticesinde belediye ekipleri yol ve üzeri kaldırımlarda köpüklü yıkamayı ileri derecede yaptı. Zaman zaman esnafın cadde üzerindeki dükkanlarının önüne kadar uzanan temizlik çalışması vatandaşlardan geçerli not aldı. 

Giresunlu vatandaşlardan  Can Özpınar, "Belediyemizden Allah razı olsun çalışmaları titizlikle yürütüyor. Bu olaylar cereyan ettiğinden bu yana her zaman tedbirleri elden bırakmadı. Bugün içinde bulunduğumuz ortam yada dnyamız tarihi bir sınavdan geçiyor. 

Sadece beden temizliği gibi kişisel temizlikle sınırlı olmaması gereken bu hijyenin sokağa da yansıması lazımdı. Onun için  belediye ekiplerinin bu zamanlı hijyen çalışması son derece önemli. Başkan Aytekin Şenlikoğlu'na teşekkürlerimi sunuyor çalışmalarında sonsuz başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.
SEDAT KARAKAYA
Editör: TE Bilisim