Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, gazetemizin;  "Siz göreve geldikten sonra belediyeden çok işten çıkarmalar olmuş" şeklindeki soruya net yanıt verdi. Şenlikoğlu:" Seçim gezilerinde halkımıza neyi söz verdiğimizi çok iyi biliyoruz. Belediyede  yaklaşık bin 500'ün üzerinde insan çalışıyor. Herkesin bir görevi var ama bizim tespitlerimize göre bu arkadaşlarımızın birçoğu işe gelmeden çalışıyordu. Göreve geldiğimiz zaman önce o arkadaşlarımızın giriş çıkışlarını kontrol altına aldık. Yani adam çalışıyorsa sabah sekizde işe gelecek akşam mesaisi yoksa beşte çıkacak,  göreceğiz bunu. Mesailerini takip edeceğiz.  Ama gördük ki bir kısım arkadaşlarımız Giresun'da bile yaşamıyormuş! Sabah o arkadaşlarımızı sekizde işe çağırırsan gelmez tabii.

İSTİFA VE SABOTE EDENLER OLDU!

O arkadaşlarımızın birçoğu kendisi gitti istifa etti, bir kısmı işe gelmedi,  bir kısmı tarafımızdan işten çıkarıldı, bir kısmı görevi sabote etmeye kalktı. Ama en nihayetinde kimsenin siyasi görüşüne bakmaksızın, kimsenin niteliğine bakmadan çalışan, verimli olan herkesle yolumuza devam edeceğimizi söyledik, devam da ediyoruz. Yanlış olmasın.  Belki de görev verdiğim bazı arkadaşlar şu anda benimle aynı görüşte bile olmayabilirler. Ama nitelik itibariyle yaptığı işe bakıyorum;  yaptığı işte iyi,  güzel devam ediyorsa devam edeceğiz.  Yaptığı iş sıkıntılıysa burayı kendisine başka bir alan olarak görüyorsa ona müdahale ederim benim anlayışım bu!" ifadelerini kullandı.

ESKİ BAŞKAN AKSU NE DİYECEK?

Çok önemli açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu nun bu sözleri eski başkan Kerim Aksu tarafimdan nasıl karşılanacak merak edilirken Şenlikoğlu son noktayı: "Benim yerime başkası olsaydı benim gibi davranmazdı. 42 milyonluk belediye çeki dağıtılmıştı. Maaş ödenecekti kasaya baktık kasa bomboş! Şimdi böyle durumda siz karşılaşmış olsaydınız ne yapardınız? Allah'a şükür olsun ki biz bunları açtık ve bütün işçilerimizin, çalışanlarımızın ödemelerini yapıyoruz" sözleri ile noktaladı.
SEDAT KARAKAYA
 

Editör: TE Bilisim