Milletvekili Salih Cora'ya ziyaretleri sırasında İlçe Kaymakamı Murat Beşikci, Belediye Başkanı Refik Kurukız ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara eşlik etti. Şalpazarı ilçemize hayırlı olsun. Hükümet konağı yatırım programına alındı. Belediye yeni hizmet binası yapımı takip edildi. İller Bankası'ndan kredisi çıkarıldı ve inşaatına başlanıldı. 

Şalpazarı Ağasar Deresi'nin 6 milyon TL'nin üzerinde ıslah projesi ihale edilerek yer teslimi yapıldı. Öğretmenevi olarak planladığımız eski Telekom binasının kamu kurumlarındaki yazışmaları devam ediyor. İnşallah orayı da Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsisi gerçekleşecektir. Yine Üsküdar Belediye Başkanımızı çok ciddi katkılarıyla beraber bir Gençlik Merkezi inşaatı son hızıyla devam ediyor. 

Ayrıca burada Şalpazarı ilçemizin büyük hayallerinde birisi olan Yüksek Okul için büyük bir adım atıldı. Üniversite Senatosunda Şalpazarı Meslek Yüksek Okulu'nun kararı çıktı. İnşallah çok kısa sürede, bizler YÖK'ten yazışmalarını takip ediyoruz. Şalpazarı'na Meslek Yüksek Okulu inşallah kurulacak.  Şıhkıranı-Kadırga yolu, Yayla Yeşil Yol kapsamında tıpkı Tonya yolu gibi, 8 metre genişliğinde yüksek kalitede betonlanacak. Bu şunu gösteriyor; Şalpazarı ilçemiz uzun yıllar istediği hizmetleri tam olarak alamadı. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak çok güzel hizmetleri çok kısa zaman içerisinde gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim