“Kamuoyunun Dikkatine….

Hafta başında Arsin belediyesinde görevine son verilen akrabamız ve denek yöneticimiz olan Sedat Özbakan’ın görevine son verilmesiyle ilgili kamuoyunu bilgilendirme gereğini gördük. Dernek yönetim kurulu olarak görüşümüz; Hiç kimsenin herhangi bir görevde sürekli kalıcı olmadığını biliyoruz. Önemli olan göreve gelme ve görevden almalarda etik kurallarının işletilmesidir.

Biz dernek olarak başkan yardımcımız ve akrabamızın görevden alınma şekli sebepsiz, nedensiz ve hiçbir açıklama yapılmadan görevine son verilmesini etik kurallarının gözetilmemesi, dernek yönetimimizi, akrabalarımız ve ilçemizin sağduyulu insanlarını üzmüştür. 

Hâlbuki ki Sedat Özbakır, genç yaşına rağmen belediyecilik geçmişi, memurluk dönemi ve sivil toplum çalışmaların da ilçemizde öncü olmuş, birçok örnek projeye öncülük yaparak ilçemize önemli hizmetlerde bulunmuştur. Kamuoyu gibi biziler de Sedat Özbakır’ın görevden bu şekilde alınması üzmüştür. Başkan yardımcılığı görevi süresince kendisine verilen görev ve sorumluklarını en üst düzeyde başarılı bir şekilde, kırmadan dökmeden, kişi ayırt etmeden ve fedakârca gönül belediyeciliğin bir yetkilisi olma sorumluluğunu göstermiştir.

Bizler Özbakır’ın başkan yardımcılığı öncesinde olduğu gibi başkan yardımcılığı döneminde yaptığı başarılı çalışmalıdan memnunuz. İnancımız o dur ki; Sedat Özbakır makam mevki gözetmeden hizmete devam edecektir. Kendisine akrabamız, derneğimiz ve ilçemiz adına teşekkür eder,  kendisini hak ettiği makam ve mevkilerde görmek üzere başarılar dileriz.” denildi.
 

Editör: TE Bilisim