Türkiye’nin en değerli markalarını belirlendiği ve ödüllerini aldığı gecede Araklı’nın markası Haliloğlu süt ve süt ürünleri de kürsüye çıktı.

İstnbul’da yapılan gecede  ödülünü alan Haliloğlu süt ürünlerinin sahibi Adem Haliloğlu hem ödülünü alırken hem de ödülün aldıktan sonra yaptığı konuşmasında, organik üretime önem verdiklerin ifade etti.

Türkiye’de 3 üçüncüsü Düzenlenen Türkiye’nin Altın yüzleri Marka Ödül töreninde  2010 yılında Adem Halil tarafından Araklı’da Kurulan Haliloğlu Süt ürünleri bu yıl 3. düzenlenen Türkiye’nin altın yüzleri ödül töreninde Türkiye’nin en iyi Markası seçildi.
 
Ödülü Haliloğlu süt ürünleri Yönetim kurulu Başkanı Adem Halil İstanbul’da Sanat Spor Siyaset Dünyasının ve bir çok kesimin katıldığı törende Hünkar Köşkünde törenle aldı.
 
Araklılı Genç İş Adamı Adem Halil yaptığı konuşmayla tüm dikkatleri üzerine çekti. Genç İş Adamı gecede konuşmasında bu ödülü bize layık gören herkese teşekkür ediyorum’ dedi.
 
Halil çok önemli bir sektörde hizmet veriyoruz bize güvenenleri bu zamana kadar mahcup etmedik bundan sonra artk sorumluğumuz daha ağır ALLAH çıktığımız bu yolda bizi mahcup eylemesin diyerek sözlerini tamamladı.
 
Editör: TE Bilisim